Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Αρχισαν oι απολύσεις στο Κόκκινο

UPD Kαι απολύσεις στα σάιτ των Νέων, Βήματος και in.gr
Άρχισαν οι απολύσεις του κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκινο”. Ήδη φώναξαν στο γραφείο του Δ. Στούμπου τον δημοσιογράφο Αλ. Ζέρβα, πρώην συνδικαλιστικό εκπρόσωπο και του ανακοίνωσαν την απόλυση του, λόγω… εξορθολογισμού.
Το κλίμα βάρυνε ήδη από χθές στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων όταν ο εκπρόσωπος της εταιρείας και μέλος της διοίκησης, υποστήριξε με.. προκλητικό τρόπο τις μειώσεις των αποδοχών.
Οι εργαζόμενοι του ζήτησαν να φύγει από τη γενική συνέλευση, ως διευθυντικό στέλεχος. Με νέα τους απόφαση απέρριψαν εκ νέου τη “νέα” πρόταση της διοίκησης για τις μειώσεις των μισθών τους κατά 20%. Σήμερα η διοίκηση της εταιρείας άρχισε τις απολύσεις φωνάζοντας έναν-έναν εργαζόμενο στο γραφείο της διεύθυνσης!  - πηγή: mediatvnews.gr   
ΥΓ Οπως γράφει το e-tetradio συγκεκριμένα απολύθηκαν, η Γιάννα Αθανασίου και ο Αλέξανδρος Ζέρβας από το ραδιόφωνο και η Ελένη Ηλιοπούλου από το site του σταθμού. Αμέσως οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε 4ωρη στάση εργασίας και αύριο προγραμμάτισαν συνέλευση ώστε να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Eπίσης στο twitter γράφει πως έγιναν «τρεις απολύσεις σήμερα στα sites της Alter Ego του Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε Βήμα και ΝΕΑ δηλαδή και in.gr».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.