Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Απολύθηκαν περισσότεροι από τους μισούς στην «Ελευθερία»!

Την περασμένη Παρασκευή κυκλοφόρησε το τελευταίο φύλλο της ημερήσιας έκδοσης της εφημερίδας Ελευθερία του Τύπου συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη. Σήμερα Δευτέρα, τρεις ημέρες μετά το λουκέτο στο ημερήσιο φύλλο (διαβάστε ΕΔΩ) ξεκίνησαν και οι εκκαθαρίσεις εργαζομένων στην Κανάρη 1.
Οι απολύσεις ανακοινώθηκαν από τους αρχισυντάκτες και τους επικεφαλής των τμημάτων και αφορούν περισσότερους από τους μισούς εργαζόμενους!
Ολοι οι απολυμένοι, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης, θα.. λάβουν κανονικά τα δεδουλευμένα που τους οφείλονται (μισθοί Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου). Αποζημιώσεις δεν προβλέπονται καθώς το φύλλο δεν έχει κλείσει ένα χρόνο από την ημέρα που κυκλοφόρησε.Στην Ελευθερια του Τύπου το κλίμα είναι πλέον πολύ βαρύ ενώ όπως ακούγεται αναμένονται αποχωρήσεις και αλλαγές και στην διευθυντική ομάδα.
Η εφημερίδα θα κρατήσει την κυριακάτικη έκδοση, η κυκλοφορία της οποίας κυμαίνεται περί τις δέκα με έντεκα χιλιάδες φύλλα, και σκοπεύει να την ενισχύσει περαιτέρω με προσφορές, ενθετα και περιοδικά.
- διαβάστε: Αφού δεν πέτυχε η Ελευθερία, τότε ποια;
Αναδημοσίευση:zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.