Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ALPHA: απλήρωτοι οι εργαζόμενοι με μπλοκάκι

Ανάμεσα τους παρουσιαστής πρώτης γραμμής εξοργισμένος που έχει μείνει άφραγκος… 
 Περίπου τρεις μήνες έχουν να πληρωθούν οι εργαζόμενοι με δελτίο παροχής υπηρεσιών που συνεργάζονται με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA. Στην πλειοψηφία τους, πρόκειται για εργαζόμενους πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να καλύψουν τις προσωπικές και οικογενειακές τους ανάγκες. Οι συγκεκριμενοι εργαζόμενοι μη έχοντας άλλο μέσο αντίδρασης για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους, σε συναντήσεις τους τις τελευταίες ημέρες συζητούν την ιδέα..
της αποχής από την εργασία τους.
Το ενδιαφέρον σε αυτήν την πολυπληθή ομάδα των εργαζομένων είναι ότι ανάμεσα τους βρίσκονται και κάποια ονόματα πρώτης γραμμής! Ένας λοιπόν εξ αυτών, παρουσιαστής πρώτης γραμμής, που είναι απλήρωτος τρεις μήνες, φέρεται να συμμετέχει ενεργά στις εν λόγω συναντήσεις των εργαζομένων και μάλιστα σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο – σε περίπτωση που αποφασιστεί κάτι τέτοιο, να απέχει από την εργασία του!
Tην ίδια ώρα διαψεύδονται οι φήμες που κυκλοφόρησαν και έκαναν λόγο για περικοπές μισθών στον Alpha. Είχε προηγηθεί δημοσίευμα του enimerosi24.gr που αναφερόταν στην μεγάλη οικονομική πίεση που βρίσκεται ο τηλεοπτικός σταθμός. (διαβάστε ΕΔΩ)
- από το enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.