Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Κινητοποιήσεων συνέχεια στο Κόκκινο

Τι αποφάσισε η γενική συνέλευση των εργαζομένων
Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι Στο Κόκκινο. Η γενική συνέλευση των εργαζομένων ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, που έγινε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου αποφάσισε:
1. Να ζητήσει εκ νέου από την διοίκηση του σταθμού να ανακαλέσει τις απολύσεις των 3 δημοσιογράφων του σταθμού.
2. Να ζητήσει από την διοίκηση νέο βελτιωμένο σχέδιο βιωσιμότητας του σταθμού μετά την..
επανειλημμένη απόρριψη του αρχικού σχεδίου από τους εργαζόμενους.
3. Να εξουσιοδοτήσει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις, το τελικό αποτέλεσμα των οποίων θα τεθεί υπό την έγκριση των εργαζομένων.
4. Να ζητήσει από τα τρία σωματεία ΕΣΗΕΑ, ΕΤΕΡ και ΕΠΗΕΑ την κήρυξη στάσεων εργασίας την Τρίτη 30 Ιανουαρίου  από τις 16.00 έως τις 20.00 και την Τετάρτη από τις 12.00 έως τις 16.00.
 Χθες οι δημοσιογράφοι, οι διοικητικοί και οι τεχνικοί ραδιοφώνου, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και στην ιστοσελίδα «stokokkino.gr» από τις 15.00 έως τις 19.00.
Η στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε  μετά από απόφαση των ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ, έπειτα από τις παράνομες, καταχρηστικές και κατάφωρα αντεργατικές απολύσεις τριών εργαζομένων, οι οποίοι δεν συναίνεσαν στη μείωση των αποδοχών τους, ενώ..
ήδη τους οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές πλέον των δύο μηνών.
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων ζητούν την ανάκληση όλων των απολύσεων, την ομαλοποίηση των εργασιακών σχέσεων στο σταθμό και την καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών στους συναδέλφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.