Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Εγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA

Τη ροή της μετάδοσης του τηλεοπτικού προγράμματος διέκοψαν οι εργαζόμενοι του Mega και μετέδωσαν τηλεοπτικό μήνυμα σχετικά με τις δυσμενείς εξελίξεις στο κανάλι (δείτε ΕΔΩ).
Στο τηλεοπτικό σποτ που μεταδόθηκε ανέφεραν:
 
"Αυτές τις ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα έγκλημα σε βάρος 420 εργαζομένων του MEGA. Δημοσιογράφοι, Τεχνικοί και Διοικητικοί υπάλληλοι στήριξαν απλήρωτοι εδώ και 2 χρόνια το κανάλι προκειμένου να μην κλείσει. Τώρα αποκαλύπτεται ότι εξαπατήθηκαν..
Στα ταμεία των τραπεζών συσσωρεύθηκαν 50 εκ. ευρώ από διαφημίσεις, όμως οι μέτοχοι του καναλιού αποφάσισαν να μην συμμετέχουν στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. To MEGA οδηγείται σε ξαφνικό θάνατο.
Οι μέτοχοι του MEGA και η κυβέρνηση οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την ύστατη στιγμή. 420 εργαζόμενοι και οι οικογένειες τους τίθενται σε άμεσο κίνδυνο."
Οι εργαζόμενοι του Mega ανέφεραν επίσης:
"Την κρίσιμη αυτή ώρα, το MEGA είναι παρόν.
Το κρατούν στην ζωή οι τηλεθεατές και οι εργαζόμενοι του. Ακόμη και τώρα, είναι στις πρώτες επιλογές του τηλεοπτικού κοινού.
Το MEGA είναι και πρέπει να παραμείνει ζωντανό.
Σας ευχαριστούμε!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.