Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018

Μετά την ανησυχία ήρθαν τα χαμόγελα σε ΒΗΜΑ και ΝΕΑ

Η μικρή καθυστέρηση στην καταβολή της μισθοδοσίας, το επίδομα και η Grand Thornton…
Με ελάχιστα 24ωρα καθυστέρηση πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι σε ΝΕΑ και ΒΗΜΑ, με αποτέλεσμα να υπάρξει σχετική μουρμούρα… Αυτό μέχρι να αντικρίσουν τους πιστωμενους λογαριασμούς τους εχθές το πρωί και μετά ξεχάστηκαν όλα, αφού μαζί με το μισθό πήραν μισό ακόμη ως επίδομα άδειας.
Είναι γεγονός ότι στις δύο εφημερίδες περίμεναν να πληρωθούν από την περασμένη Παρασκευή, δηλαδή πριν την Πρωτοχρονιά, προκειμένου να κάνουν τα απαραίτητα ψώνια… Και εξ αυτού του λόγου μάλιστα ανησύχησαν ή πιο σωστά,..
έψαχναν το «μήνυμα» που έκρυβε η μικρή καθυστέρηση. Κι όλα αυτά επειδή θεωρούν ότι το κόστος της μισθοδοσίας πλέον είναι εξαιρετικά χαμηλό, ενώ συνδυαστικά με το γεγονός ότι και τα δύο φύλλα πάνε πολύ καλά, δηλαδή βγάζουν τα έξοδα τους και κυρίως δεν έχουν «βάρη» -λαμβάνοντας φυσικά υπόψιν και την οικονομική επιφάνεια του ιδιοκτήτη- αναρωτιόντουσαν πού οφείλεται η καθυστέρηση. Αν δηλαδή πρόκειται για κάποιο «μήνυμα» ή αν όντως υπήρχε αντικειμενική δυσκολία να καταβληθεί η μισθοδοσία πριν την Πρωτοχρονιά.
Τελικά η μικρή καθυστέρηση αποδόθηκε στην Grand Thornton που διαχειρίζεται το λογιστήριο.
- από το enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.