Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Νέα στάση εργασίας στο Κόκκινο

Οι κινητοποιήσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και στην ιστοσελίδα «stokokkino.gr» συνεχίζονται μετά και την απόφαση της γενικής συνέλευσης των εργαζομένων που έγινε στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ, τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου (δείτε ΕΔΩ).
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη νέας 4ωρης στάσης εργασίας και σήμερα Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 από τις 12.00 έως τις 16.00 για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς..
ραδιοφώνου, που εργάζονται «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και στην ιστοσελίδα «stokokkino.gr».
 Η στάση εργασίας πραγματοποιείται έπειτα από τις παράνομες, καταχρηστικές και κατάφωρα αντεργατικές απολύσεις τριών εργαζομένων, οι οποίοι δεν συναίνεσαν στη μείωση των αποδοχών τους, ενώ ήδη τους οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές πλέον των δύο μηνών.
Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων ζητούν την ανάκληση όλων των απολύσεων, την ομαλοποίηση των εργασιακών σχέσεων στο σταθμό και την καταβολή όλων των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών στους συναδέλφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.