Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Συγγνώμη εργαζομένων Mega για τη στάση τους στα μνημόνια!

Διαβάζουμε στην σελίδα της ΕΤΙΤΑ στο fb από τον Konstantinos Antoniou
Την πρώτη δημόσια παραδοχή και συγνώμη προς την λαό, για την στάση (προπαγάνδα, παραπληροφόρηση, απόκρυψη ειδήσεων, παρερμηνεία γεγονότων, αλλοίωση στοιχείων, καταπάτηση των κανόνων δεοντολογίας) που κράτησαν κατά τη διάρκεια των Μνημονίων αλλά και στην περίοδο του δημοψηφίσματος, εξέφρασαν τα στελέχη του Mega στο σημερινό έκτακτο δελτίο των εργαζομένων ! Και μάλιστα δύο φορές.
Την πρώτη από τον Μιχάλη Ιγνατίου και ενώ είχε προηγηθεί η άστοχη και απαράδεκτη τοποθέτηση της Μαρίας Σπυράκη, που εντελώς ξεδιάντροπα είπε ότι “αυτό που συνέβη στο Mega, δεν συνέβη με κυβέρνηση της ΝΔ …”, αποσιωπώντας ότι με κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και την ίδια μεγαλοστέλεχος του Mega είχε πέσει “μαύρο” στην ΕΡΤ για χάρη των μετόχων και του Mega… Και τη δεύτερη προς το τέλος του δελτίου, όταν η Ναταλί Κάκκαβα και στη συνέχεια ξανά ο Μιχάλης Ιγνατίου ζήτησαν ” ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο για την στάση που κράτησαν την περίοδο των Μνημονίων”! “Θυμώσαμε τον κόσμο και έχει δίκιο που μας γύρισε την πλάτη και είναι οργισμένος μαζί μας. Κάναμε λάθος … Υποσχόμαστε όμως ότι αυτή τη φορά θα αλλάξουμε! Αν μας δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία … θα αλλάξουμε. Θα είμαστε διαφορετικοί. Το υποσχόμαστε …” είπε η Ναταλί Κάκκαβα για να επαναλάβει τα λόγια της αμέσως μετά και ο Μιχάλης Ιγνατίου.
Aναδημοσίευση:mediatvnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.