Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Mega: έρχεται τσουνάμι επισχέσεων από τους εργαζόμενους

Πρόβλημα με την εκπεμπόμενη εικόνα του καναλιού Τεράστιο κύμα επισχέσεων από τους εργαζόμενους του MEGA αναμένεται να υπάρξει τις επόμενες ημέρες που δεν αποκλείεται να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στην εκπεμπόμενη εικόνα του καναλιού! Έχοντας αποδεχθεί όμως ότι δεν περιμένουν κάτι άλλο σε επίπεδο εξελίξεων και έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών τους με τους μετόχους, οι εργαζόμενοι μαζικά και.. συντονισμένα θα προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας σε μια προσπάθεια να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους και παράλληλα να διεκδικήσουν κάποιο επίδομα για να συντηρηθούν.
Φυσικά σε μια τέτοια εξέλιξη δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξουν άμεσες και καθοριστικές συνέπειες στην εικόνα του καναλιού, αφού αν οι σκηνοθέτες ροής που είναι υπεύθυνοι για το τελικό σήμα που φθάνει στους τηλεθεατές, προχωρήσουν όπως αναμένεται σε επίσχεση… θα δημιουργηθεί πρόβλημα!
- από το enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.