Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ανοίγονται οι δύο τελευταίοι φάκελοι για τις άδειες

Τρίτη μέρα σήμερα αποσφράγισης των φακέλων των αιτούντων για μια τηλεοπτική άδεια, στα γραφεία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, όπου θα ανοιχτούν οι δύο τελευταίοι φάκελοι. Έχει ήδη ολοκληρωθεί η αποσφράγιση των φακέλων των ΣΚΑΙ, Star Channel, Alpha και Ant1 και έχει ξεκινήσει από τo πρωί της Πέμπτης η αποσφράγιση των φακέλων της Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε. (“E” TV) και της Τηλεοπτικής Ελληνικής Α.Ε.
Aναλυτικά η αποσφράγιση των φακέλων των έξι υποψηφίων, όπως έχει διαμορφωθεί έως σημερα Πέμπτη 18/1/2018:..
  • Ειδήσεις Nτοτ Kομ, Ανώνυμη Ραδιοτηλεοπτική και Εμπορική Εταιρεία Παροχής Πληροφοριών Ενημέρωσης (ΣΚΑΙ) >>> η αποσφράγιση ολοκληρώθηκε στις 16/1/2018
  • Νέα Τηλεόραση Α.Ε. (Star Channel) >>> η αποσφράγιση ολοκληρώθηκε στις 16/1/2018
  • Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε. (Alpha) >>> η αποσφράγιση ολοκληρώθηκε στις 17/1/2018
  • Antenna TV Α.Ε. (Ant1) >>> η αποσφράγιση ολοκληρώθηκε στις 17/1/2018
  • Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. (“E” TV) >>> η αποσφράγιση είναι σε εξέλιξη
  • Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.
Υπενθυμίζεται ότι στη διαδικασία παρόντες είναι ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Αρχής καθώς και ένα μέλος του ΕΣΡ, παρουσία των νομικών εκπροσώπων των επιχειρηματιών.
Μετά την ολοκλήρωση της αποσφράγισης, το ΕΣΡ θα προχωρήσει σε ενημέρωση, ωστόσο ο πλήρης έλεγχος των στοιχείων και των απαιτούμενων θα πάρει από 1,5 έως 3 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.