Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΕΣΗΕΑ προς Κόκκινο: Πάρτε πίσω τις απολύσεις για να κάνουμε διάλογο

Σε μια ιδιαίτερα τεταμένη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, το συνδικαλιστικό όργανο κατέληξε στην απόφαση(φωτο) του να απαιτήσει από τη διοίκηση της Left media την ακύρωση των τριών απολύσεων δημοσιογράφων από το ραδιοφωνικό σταθμό ως “προαπαιτούμενο” για να αρχίσει ο διάλογος. Στην απόφαση αντιτάχθηκε σθανερά ο γενικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ Στ. Καπάκος ο οποίος πρότεινε “έναρξη διαλόγου από μηδενική βάση με χρονικό ορίζοντα δύο ημερών”. Οι εργαζόμενοι στο μεταξύ με νέα απόφαση της γενικής συνέλευσης τους συμμετέχουν σε στάσεις εργασίας.Ο εκλεγμένος με την κυβερνητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο ΔΣ της ΠΟΕΣΥ πρότεινε να στηθεί κάλπη(!) για να ψηφίσουν οι εργαζόμενοι, πρόταση που απορρίφθηκε από τη συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων. Ο ίδιος καταγγέλθηκε ότι θέλει να πρωτο-εφαρμόσει τον μνημιακό νόμο ενάντια στην απεργία στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εργαζόμενοι έβγαλαν στο ραδιοφωνικό σταθμό απεργιακή εκπομπή στην οποία επικοινώνησαν τις θέσεις τους, γεγονός που εκθέτει ακόμη περισσότερο τα στελέχη της διοίκησης. Στην εκπομπή ειπώθηκε από τους εργαζόμενους πως το μέλος του ΔΣ της Left media Δ. Στούμπος παραδέχθηκε ότι οι τρεις απολύσεις στο Κόκκινο είναι “τιμωρητικές”, προς παραδειγματισμό των υπολοίπων εργαζόμενων! Παράλληλα άρχισε να λειτουργεί το blog στη διεύθυνση  https://ergazomenoistokokkino.blogspot.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.