Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Μπαράζ απολύσεων στην Alter Ego του Μαρινάκη

Τι λέει ο διευθυντής του ΒΗΜΑΤΟΣ Αντώνης Καρακούσης
Μπαράζ απολύσεων τα τελευταία 24ωρα στην Alter Ego. Εχουν απομακρυνθεί μέχρι στιγμής εργαζόμενοι από τα sites, από το τμήμα των τεχνικών και από το διοικητικό τομέα.
Οπως μαθαίνουμε σε καμία περίπτωση δεν γίνεται λόγος για περικοπές για οικονομικούς λόγους (πώς θα μπορούσε άλλωστε αφού η εταιρεία σε αυτήν τη φάση τουλάχιστον δεν είναι ζημιογόνα) αλλά σε κάποιους από τους απολυμένους η δικαιολογία ήταν ότι δεν ήταν.. ευχαριστημένοι οι προιστάμενοι τους από την απόδοση τους, ενώ σε άλλους δεν υπήρξε καμία απολύτως εξήγηση και απλά τους ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας.
Να σημειωθεί επίσης ότι οι απολυμένοι ήταν σχεδόν όλοι εργαζόμενοι επί σειρά ετών στον ΔΟΛ με τεράστια εμπειρία και γνώση στο αντικείμενο τους. Κανείς δεν έχει καταλάβει τι ακριβώς γίνεται και οι εργαζόμενοι περιμένουν να δουν αν οι απολύσεις έγιναν μόνο και μόνο για να έρθουν στη θέση των απολυμένων εργαζόμενοι της επιλογής της νέας ιδιοκτησίας ή των νέων διευθυντών, αφού παράλληλα με τις απολύσεις τις τελευταίες εβδομάδες εξελίσσεται και η αναδιαμόρφωση στη στελεχιακή πυραμίδα της εταιρείας.
Μετά την απομάκρυνση του Π. Λάμψια και την ανάληψη της διεύθυνσης των ΝΕΩΝ από τον Γ. Μαντέλα αντικαταστάθηκαν ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας και ο διευθυντής του in.gr ο οποίος δεν απολύθηκε, αλλά έφυγε από τη Συγγρού και πήγε σε κάποιο άλλο πόστο του ομίλου στον Πειραιά.
ο μόνο υψηλόβαθμο διευθυντικό στέλεχος που συνεχίζει μετά την αλλαγή της ιδιοκτησίας είναι ο Αντώνης Καρακούσης, ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο, δέχτηκε πρέσινγκ από εργαζομένους του Βήματος για όσα συμβαίνουν. Ο Καρακούσης τους είπε ότι έχει λάβει διαβεβαιώσεις ότι το προσωπικό της εφημερίδας δεν συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα απολύσεων που εξελίσσεται.

-από το enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.