Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

Εκτός τηλεοπτικών αδειών το Mega - Οργή των εργαζομένων

Βαρύ το κλίμα ανάμεσα στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού Mega μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την απόφαση των μετόχων του καναλιού να μη συμμετέχουν στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών με τη δικαιολογία του ακριβού τιμήματος.
Οι περίπου 400 εναπομείναντες εργαζόμενοι στην εταιρεία, που περίμεναν ότι η αίτηση για αδειοδότηση θα σήμαινε την αρχή του τέλους ενός Γολγοθά απληρωσιάς 16 μηνών και αβεβαιότητας για το εργασιακό τους μέλλον, είναι απογοητευμένοι και οργισμένοι. Κι αυτό γιατί τις προηγούμενες ημέρες οι εργαζόμενοι ενημερώνονταν..
από τους μετόχους ότι το κανάλι θα υπαγόταν (με την σχετική κατάθεση στο δικαστήριο) στο άρθρο 106 β’ του πτωχευτικού κώδικα, ώστε την Πέμπτη να γίνει η υποβολή της αίτησης αδειοδότησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, με επιστολή τους προς τις συστημικές τράπεζες οι μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού Mega ενημέρωσαν τους πιστωτές ότι δεν θα διεκδικήσουν μία από τις 7 τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας διότι θεωρούν πολύ υψηλό το τίμημα των 35 εκατ.ευρώ. 
Ουσιαστικά, με τον τρόπο αυτό οι μέτοχοι του «Μεγάλου Καναλιού» επισημοποιούν την απόφασή τους να μην καταθέσουν φάκελλο στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για την διεκδίκηση μιας εκ των επτά προκηρυχθεισών τηλεοπτικών αδειών.
Κατά πληροφορίες, για τις επτά άδειες υπάρχουν επτά ενδιαφερόμενοι: Alpha, ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ, Star, Εpsilon, ο Φ. Βρυώνης, ενώ υπάρχουν φήμες και για τον Δ. Μάρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.