Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη για τις τηλεοπτικές άδειες

Ν. Παππάς: Τέλος στην ανομία 30 χρόνων    
Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η προκήρυξη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για τις επτά τηλεοπτικές άδειες παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης, εθνικής εμβέλειας, ενημερωτικού προγράμματος, γενικού περιεχομένου.
Η προκήρυξη είναι στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα. Η υποβολή των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους πρέπει να γίνει έως τις 8 Ιανουαρίου 2018. Η διάρκεια των αδειών είναι για δέκα χρόνια.
«Με τη σημερινή δημοσίευση της προκήρυξης του ΕΣΡ για τη δημοπρασία αδειοδότησης των.. τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας, η Ελλάδα εισέρχεται στην τελική ευθεία για τον τερματισμό μιας ανομίας που εσκεμμένα συντήρησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, επί 30 ολόκληρα χρόνια», σχολίασε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς τονίζοντας:
«Το 2018 θα ξημερώσει μια νέα μέρα στα τηλεοπτικά πράγματα της χώρας. Προς μεγάλη απογοήτευση όλων όσοι αγωνίστηκαν σκληρά για το αντίθετο, οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα πληρώσουν τίμημα, ο αριθμός των εργαζομένων δεν θα μπορεί να είναι μικρότερος των 400, η συνταγματική υποχρέωση για πλουραλισμό στην ενημέρωση θα προστατευθεί» καταλήγει η δήλωση του υπουργού ΨΗΠΤΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.