Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

ΕΔΟΕΑΠ: ψήφισαν 6.127, «ΝΑΙ» 5.619

Στις 8 το βράδυ της Τετάρτης έκλεισαν οι κάλπες στον 1ο όροφο του κτιρίου του ΕΔΟΕΑΠ επί της οδού Σισίνη. Τελικά και τις τρεις ημέρες προσήλθαν για να ψηφίσουν για την αλλαγή καταστατικού 6.127 μέτοχοι-μέλη του Οργανισμού κι έτσι επιτεύχθηκε η απαρτία που χρειαζόταν για τη «νομιμοποίηση» της διαδικασίας.
Μετά την καταμέτρηση βρεθηκαν 5.619 «ΝΑΙ», 350 «ΟΧΙ» ενώ βρέθηκαν 115 λευκά και 43 άκυρα.
 Μετά την υπερψήφιση των αλλαγών στο καταστατικό, που έχουν αποτυπωθεί στην ρύθμιση που κατατέθηκε στη Βουλή, το επόμενο βήμα για τον ΕΔΟΕΑΠ είναι η άμεση ψήφιση της συγκεκριμένης τροπολογίας (δείτε την ΕΔΩ)..
Ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Νίκος Καρούτζος αναφερόμενος στην προσέλευση στις κάλπες και την επίτευξη απαρτίας επισήμανε: «Ο ΕΔΟΕΑΠ αλλάζει σελίδα, αφήνοντας πίσω του λογικές και πρακτικές του παρελθόντος αγκαλιάζοντας όλους τους εργαζόμενους των Μέσων Ενημέρωσης. Δεν είναι η ώρα όμως για πανηγυρισμούς. Η επόμενη ημέρα απαιτεί σκληρή δουλειά ώστε ο ΕΔΟΕΑΠ να γίνει ένας πρότυπος και σύγχρονος ασφαλιστικός Οργανισμός που θα αξιοποιεί στο μέγιστο επίπεδο αποτελεσματικότητας τους πόρους που διαθέτει προς όφελος των ασφαλισμένων του». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.