Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

«Αστυνομικοί στα ΝΕΑ για να συλλάβουν τον διευθυντή!»

Θρίλερ με μήνυση(;) του Π. Καμμένου
Η διαδικασία του αυτοφώρου για τη σύλληψη του διευθυντή της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Παναγιώτη Λάμψια (φωτογραφία), κινήθηκε μετά την μήνυση του υπουργού  Εθνικής Αμυνας για συκοφαντική δυσφήμιση.
Ο Π. Καμμένος μέσω ανακοίνωσης του υπουργείου Αμυνας είχε πει πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας «Τα Νέα» κάνοντας λόγο για ανακριβή δημοσιεύματα αναφορικά με την διακρατική συμφωνία για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία.
«Επειδή συνεχίζονται τα ανακριβή δημοσιεύματα της εφημερίδας "Τα Νέα" που εξυπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα και για να τελειώνει κάθε..
συζήτηση, παραθέτουμε την άδεια εξαγωγής τελικού χρήστη όπου φαίνεται ξεκάθαρα η διακρατική συμφωνία υπογεγραμμένη από το κράτος της Σαουδικής Αραβίας. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών», αναφερόταν στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας. Ενας από τους εργαζόμενους στα ΝΕΑ έγραψε το απόγευμα της Παρασκευής στο fb: 
«Και ομως... Ηρθαν πριν λίγα λεπτά στη Συγγρού αστυνομικοί για να συλλαβουν τον Panagiotis Lampsias διευθυντη της εφημεριδας Τα Νεα. Ο λόγος; Το σημερινό πρωτοσέλιδο των Νεων. Τι ζουμε;;;  ΥΓ οσοι δεν εχετε πάρει τα ΝΕΑ, καντε το»
Μάλιστα λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής η ιστοσελίδα της εφημερίδας «τα Νέα» ανήρτησε είδηση σύμφωνα με την οποία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κίνησε τη διαδικασία του αυτόφωρου εις βάρος του Παναγιώτη Λάμψια, καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

ΥΓ Κυβερνητικές πηγές διαψεύδουν ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κατέθεσε μήνυση ζητώντας τη σύλληψη του διευθυντή της εφημερίδας «τα Νέα» με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Αναδημοσίευση:zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.