Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Διαμαρτυρία στη Real news για τους 5 μήνες χωρίς μισθό

ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ «REAL GROUP» ΤΟΥ Ν. ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
REAL ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Την ώρα που οι εργαζόμενοι στον όμιλο Real Group παραμένουν επί 5μήνες απλήρωτοι, το αφεντικό του ομίλου Νίκος Χατζηνικολάου όχι μόνο τους καλεί να δουλεύουν ακόμα πιο εντατικά και σε όλα τα μέσα που κατέχει (εφημερίδα Real News, sites real.gr και enikos.gr, και Real Fm), άλλα άνοιξε και νέα καθημερινή εφημερίδα, τις Αληθινές Ειδήσεις, πάνω στις πλάτες των ίδιων εργαζόμενων, χωρίς να τους δώσει δεκάρα τσακιστή!
Ο νεόκοπος μιντιάρχης έχει να πληρώσει τους εργαζόμενους από το 2016 με εξαίρεση το δώρο Πάσχα, ενώ οι οφειλές προς τους μπλοκάκηδες πάνε ακόμα πιο πίσω. Τα σωματεία του κλάδου σφυρίζουν αδιάφορα μπροστά στην ασύδοτη λειτουργία παλιών και νέων παικτών στα media, ενώ, η πρόσφατη εκλογή του Νίκου Χατζηνικολάου ως προέδρου της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών, μόνο ως επιβράβευση για την εργοδοτική του συμπεριφορά ερμηνεύεται.
Να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας
και να υπερασπιστούμε τα εργατικά μας συμφέροντα!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Τετάρτη 31.5, στις 12:30
στα γραφεία του ομίλου REAL GROUP,
Λ. Κηφισίας 215, Μαρούσι

• Πρόσβαση με λεωφορεία 550, Α7 (στάση “Σχολεία”)
• Με Ηλεκτρικό: στάση ΗΣΑΠ Μαρούσι

Συνέλευση εργαζομένων/ανέργων/φοιτητών στα ΜΜΕ katalipsiesiea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.