Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Πήγασος όπως ΔΟΛ

…κι ας τελειώνουν τα μεγάλα πορτοφόλια
Εκτός από τους άμεσα εμπλεκόμενους και συγκεκριμένα τους εργαζόμενους σε ΔΟΛ και MEGA που παρακολουθούν στενά τις κινήσεις των επενδυτών, οι εν λόγω εξελίξεις έχουν μονοπωλήσει και το ενδιαφέρον των εργαζομένων στον ΠΗΓΑΣΟ.
Οι τελευταίοι παρακολουθούν με το ίδιο ενδιαφέρον όπως και οι συνάδελφοί τους την πορεία των γεγονότων στον ΔΟΛ, διότι θεωρούν βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα έχουν την ίδια τύχη!
Για την ακρίβεια, εύχονται να συμβεί κάτι αντίστοιχο με τον ΔΟΛ και στον ΠΗΓΑΣΟ και να αποφύγουν τα χειρότερα! Διότι η κατάσταση στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου είναι τόσο αβέβαιη.. (για να το πούμε κομψά) που μόνο η «Δραπετσώνα» του Τάσου Λειβαδίτη μπορεί να την περιγράψει πια!
Κατά συνέπεια η επανάληψη του σεναρίου του ΔΟΛ είναι κάτι παραπάνω από ευχή! Κι ας έχει εξαντληθεί η «δεξαμενή» με τα μεγάλα πορτοφόλια!
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μαζί με το MEGA και τον ΔΟΛ στερεύουν και οι μεγάλοι επενδυτές… Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη αρκετοί «μικροί» που θα μπορούσαν να «ψωνίσουν» σε χαμηλές τιμές από τον ΠΗΓΑΣΟ κι ας μην διαθέτει το βάρος των τίτλων του ΔΟΛ.
Το «ΕΘΝΟΣ» για παράδειγμα, παραμένει μια πολύ καλή εφημερίδα που συνδυαστικά με ένα προσιτό αντάλλαγμα και συνετή διαχείριση, θα μπορούσε στα χέρια ενός «νοικοκύρη» εκδότη να αποφέρει ακόμη και κέρδη!
- από το enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.