Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Δικηγόρος Φιλιππάκη: Δεν συνελήφθη ο δημοσιογράφος

Δεν υπάρχει σύλληψη του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Φιλιππάκη παρά τα όσα εγράφησαν στο Facebook του ίδιου του δημοσιογράφου. Αυτό δηλώνει ο δικηγόρος του, όπως και πηγές από τις αρμόδιες αρχές, μετά το μεταμεσονύχτιο θρίλερ και την εισαγγελική παρέμβαση για την ανάρτησή του Γ. Φιλιππάκη στο fb σχετικά με Παπαδήμο και Στουρνάρα (δείτε ΕΔΩ).
Εδικότερα ο Γιώργος Φιλιππάκης, μέσω του δικηγόρου του Γιάγκου Λαμπίρη, αρνείται ότι έγραψε ο ίδιος την δήλωσή αυτή («Μόλις με συνέλαβαν»), ενώ ταυτόχρονα τονίζεται ότι ο δημοσιογράφος δεν έχει ανάμειξη και στο ότι "κατέβηκε" η «επίμαχη» ανάρτηση για τον Γιάννη Στουρνάρα: «Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο..
FACEBOOK στην οποία αναφερόταν ότι συνελήφθη. Ο άγνωστος που διέδωσε αυτή την ψευδή πληροφορία, κατέβασε και την προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε στον Γιάννη Στουρνάρα. Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει την άποψή του, στην οποία και φυσικά εμμένει», είπε ο συνήγορός του.
Πολλά τα μυστήρια με τις αναρτήσεις Φιλιππάκη στο facebook...
Θυμίζουμε ότι χθες το απόγευμα ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας , διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με ανάρτηση του Γιώργου Φιλιππάκη σχετικά με την βομβιστική επίθεση κατά  Παπαδήμου. Η παρέμβαση του Εισαγγελέα έχει στόχο να διαπιστωθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις από την επίμαχη ανάρτηση ή και άλλες ανάλογης μορφής και είχε ως αφορμή καταγγελία του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.