Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Κρίσιμη εβδομάδα στον Πήγασο

Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος για τη ΔΟΛ…ιοποίηση του συγκροτήματος Μπόμπολα, καθώς οι τράπεζες, όπως όλα δείχνουν, δεν εγκρίνουν την προσυμφωνία Φώτη Μπόμπολα – Ιβάν Σαββίδη, η οποία προϋπόθετε «κούρεμα» των χρεών του ομίλου έως και 60 εκατ. ευρώ. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιβάν Σαββίδης ενδιαφερόταν ουσιαστικά για το Mega, στο οποίο και μπήκε ως ισχυρός πλέον μέτοχος. Με δεδομένο το ενδιαφέρον του Ιβάν Σαββίδη και για τον ΔΟΛ, το συγκρότημα Μπόμπολα αναμένεται να τεθεί σε δημοπρασία, όπως θα γίνει και με τον όμιλο του Σταύρου Ψυχάρη.

Σε λίγες μέρες θα κριθεί το μέλλον του συγκροτήματος, αφού στα τέλη Μαΐου οι τράπεζες αναμένεται να καταγγείλουν το σύνολο των δανείων του Πήγασου. Ύστερα από αυτό, το συγκρότημα θα μπει σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης και οι τράπεζες θα αναζητήσουν αγοραστές.
Τι ισχυρίζεται ο Φ. Μπόμπολας
Σε δήλωσή του ο κ. Φ. Μπόμπολας υποστηρίζει πως «με προσωπικό και οικονομικό κόστος προχώρησα σε μια αμιγώς επιχειρηματική συμφωνία, χωρίς πολιτικές προεκτάσεις, δείχνοντας στην πράξη ότι ως μέτοχος της Τηλέτυπος αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Καθαρά, δημόσια και χωρίς σκοπιμότητες. Το ίδιο αναμένω να κάνουν και οι υπόλοιποι μέτοχοι (παλαιοί και νέοι), έτσι ώστε το Mega να λειτουργήσει ξανά και να επιστρέψει στην πρώτη θέση της τηλεθέασης».
Αναδημοσίευση:typologies

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.