Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Ενάντια στον Φιλιππάκη και οι φιλελέ δημοσιογράφοι προειδοποιούν την ΕΣΗΕΑ να μην καταδικάσει!

Ο Γιώργος Φιλιππάκης βρέθηκε στο στόχαστρο όχι μόνο γιατί θίχτηκε το μνημονιακό δολοφονικό κράτος. Βρίσκεται στο στόχαστρο και επειδή “συνάδελφοι” του υπό την ταμπέλα του δεξιού-ακροδεξιού μορφώματος στην ΕΣΗΕΑ, την παράταξη των “Ενωμένων δημοσιογράφων” αλλά και την υπό αναμονή “παράταξη” των “Ανοιχτών ΜΜΕ”, προέτρεψαν εμμέσως για την παρέμβαση του εισαγγελέα. Οι παρέμβασεις τους έγιναν για να προειδοποιηθεί το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ να μην λάβει θέση.
Έγινε επίσης για να διασπείρει στον κλάδο το επιχείρημα του “δημόσιου προσώπου”. Κάνοντας τη λαθροχειρία να ονοματίσει ως “προτροπή” την ευχή ενός δημόσιου προσώπου, όπως είναι ο Γ. Φιλιππάκης, ειδικός γραμματέας του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Δίπλα τους έχουν όλα τα νεοφιλελεύθερα sites και blogs τα οποία επί 7 συνεχόμενα χρόνια λειτουργούν σαν τις ερπύστριες ενάντια στην κοινωνία. Sites που ζουν από τις χορηγίες και τα χρήματα των τραπεζιτών για να υποστηρίζουν τα μνημόνια και την καταστροφή της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας, με αποτελέσμα να αυτοκτονούν κατά χιλιάδες οι πολίτες. Για αυτές δεν έχουν να πουν κουβέντα.
Η δε παράταξη των Ενωμένων δημοσιογράφων που ενσωματώνει προς το παρόν και τους φιλιλέ δημοσιογράφους άλλων πολιτικών αποχρώσεων (ΔΗΜΑΡ, κ.λ.π) στοχεύει σε άλωση της ΕΣΗΕΑ ενόψει των εκλογών στην Ένωση Συντακτών, από οποιαδήποτε αγωνιστική φωνή και αντίσταση στη μνημονιακή και εργοδοτική λαίλαπα στο χώρο των ΜΜΕ, προετοιμάζουν και το ιδεολογικό υπόβαθρο της παρουσίας τους. Καθεστώς Ερντογάν στα media με τη φίμωση και των φωνών στα social media.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.