ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Εκεί, στον ΔΟΛ, υπάρχει ζωή; Δράση; Αντίδραση;..


Επτά μήνες απλήρωτοι και άκρα του τάφου σιωπή
Έχουμε και λέμε:
Δεδομένο 1 Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την απόφαση 963/2017, θέτει σε διαδικασία ειδικής διαχείρισης εν λειτουργία την ανώνυμη εταιρεία «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ (ΔΟΛ) ΑΕ».
Δεδομένο 2 Τυχόν αδυναμία των ειδικών διαχειριστών κάλυψης των εξόδων της διαδικασίας ειδικής διαχείρισης, από την περιουσία της καθ’ ης ή λόγω έλλειψης χρηματοδότησης των εξόδων της ως άνω διαδικασίας, συνεπάγεται λόγο ανάκλησης της παρούσας, κατά τα αναλυτικώς εκτιθέμενα στη μείζονα νομική σκέψη της παρούσας απόφασης.

Τούτων δοθέντων το μόνο που σήμερα υπάρχει είναι "το έναντι του έναντι" και τα κατά τα άλλα  λαλίστατα στελέχη να κάνουν το "παιχνίδι" τους... 
Οι επαγγελματικές Ενώσεις του χώρου είναι ανύπαρκτες έτσι ώστε βάσιμα να υποστηρίζουμε ότι συμπλέουν και στηρίζουν τις τραπεζικές πρακτικές. Έχουν καταφέρει με την ανυπαρξία τους να υπάρχουν περί τους 500 απλήρωτους είλωτες πάνω από επτά μήνες και μια δράκα "στελεχών" με δύο ή και περισσότερες δουλειές να διαγκωνίζονται για προσωπικά οφέλη. 
Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έχει καταστεί ανενεργή, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στη μισθοδοσία του προσωπικού και είναι άγνωστο τι ακόμη επιφυλάσσει το μέλλον.
Άρα, τι απομένει για τους απλήρωτους του ΔΟΛ; Η δυναμική αντίδραση απέναντι σε διαχείριση και Τράπεζες. 
Πρέπει ΑΜΕΣΑ να συγκαλέσουν ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ και να καλέσουν - αναγκάσουν τις Επαγγελματικές Ενώσεις να κηρύξουν ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ έως ότου αποκατασταθεί η δικαστική εντολή... 
Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει οι Τράπεζες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Και θα το κάνουν μόνον εάν και εφόσον οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Οργανισμού δείξουν πως διαθέτουν αγωνιστικά αποθέματα. Και φυσικά ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ... 
Υ.Γ.: Υπάρχουν σήμερα εργαζόμενοι στον ΔΟΛ που παλεύουν και πετυχαίνουν πράγματα. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι χθες, ματαιώθηκε οριστικά η εκδίκαση της αγωγής του Ψυχάρη, που ζητούσε την καταχρηστικότητα της επίσχεσης εργαζομένου. Η δεύτερη νίκη για τους εργαζόμενους που έχουν θάρρος και δεν σκύβουν το κεφάλι.
Η πρώτη νίκη ήταν η καταβολή του επιδόματος επίσχεσης, αναδρομικά, από το ΕΤΑΠ ΜΜΕ μετά την ένταξή του στον ΕΦΚΑ. 
Οσονούπω έρχεται κι άλλη νίκη για τους αγωνιστές εργαζόμενους που θα κάνει ιδιαίτερη αίσθηση!  Συνάδελφοι, 
Τίποτα δεν κερδίζεται με σκυμμένο το κεφάλι και εναποθέτοντας τις όποιες ελπίδες σε πεφωτισμένα "στελέχη" γνωστά και μη εξαιρετέα... ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ...
Αναδημοσίευση:anasigrotisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.