Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Δέσμευσαν περιουσιακά στοιχεία του Γιάννου Παπαντωνίου

Με βούλευμα του συμβούλιου Πλημμελειοδικών Αθήνας, δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του πρώην υπουργού Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου. Επίσης δεσμεύτηκαν το σπίτι του στην Κηφισιά αλλά και το γραφείο του στο κέντρο της Αθήνας. Είχε προηγηθεί αιφνιδιαστική έφοδο των εισαγγελικών αρχών στο σπίτι και το γραφείο του πρώην υπουργού, κατά τη διάρκεια της οποίας κατασχέθηκε έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό.
Ολα αυτά στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται από τις εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές για τις συμβάσεις εξοπλιστικών προγραμμάτων επί θητείας Παπαντωνίου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Με το συγκεκριμένο βούλευμα δεσμεύονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί και τα ακίνητα που ανήκουν.. αποκλειστικά στον Παπαντωνίου και όχι σε κάποια άλλο μέλος της οικογένειας του.
Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η αποκάλυψη των ελβετικών αρχών για την ύπαρξη δυο τραπεζικών λογαριασμών και ενός ασφαλιστήριου συμβολαίου που φέρονται να συνδέονται με τον Γιάννο Παπαντωνίου. Για το λόγο αυτό άλλωστε και υποβλήθηκε αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τους Ελβετούς που εστάλη στις 22 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.