Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

«Οχι» Κοντοµηνά σε συµπόρευση µε Ιβάν

Μπορεί τις τελευταίες ηµέρες να είχαν διαρρεύσει από συγκεκριµένες πηγές πληροφορίες περί επικείµενου deal µεταξύ ∆ηµήτρη Κοντοµηνά και Ιβάν Σαββίδη για την εµπλοκή του δεύτερου στο µετοχικό σχήµα του Alpha, ωστόσο η αλήθεια είναι πως κάθε άλλο παρά υπάρχει συµφωνία στα σκαριά µεταξύ των δύο επιχειρηµατιών, όπως υποστήριζαν τα σχετικά σενάρια.
Προφανώς, επρόκειτο -µέχρι νεωτέρας τουλάχιστον για την αποτύπωση των επιθυµιών ορισµένων κοινών συνοµιλητών των δύο ανδρών, που όµως δεν είναι αρκετές για να οδηγήσουν σε επιχειρηµατικό γάµο. Kεντρικό ρόλο σε αυτή την προσπάθεια επαναπροσέγγισης των δύο πλευρών διαδραµάτισε ο.. Πάνος Καµµένος. Ο υπουργός Αµυνας βολιδοσκόπησε εκ νέου τον ∆ηµήτρη Κοντοµηνά, προκειµένου ο τελευταίος να δει µε πιο θετική διάθεση το ενδεχόµενο συνεργασίας του µε τον µεγαλοµέτοχο του ΠΑΟΚ.
Ωστόσο, ο επικεφαλής του καναλιού της Κάντζας, παρά τη διαµεσολάβηση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ., εξακολουθεί να έχει σοβαρούς ενδοιασµούς όσον αφορά την έναρξη συζητήσεων συµπόρευσης µε τον Ιβάν Σαββίδη. Για την ιστορία, δε, και µόνο, αξίζει να σηµειωθεί πως πρόσωπα του περιβάλλοντος του Πόντιου επιχειρηµατία φέρονται να ενθάρρυναν τις σχετικές διαρροές µε φόντο και τη συνέντευξη Σαββίδη στο protothema,gr, όπου ο ίδιος διατράνωσε την πρόθεσή του για την απόκτηση καναλιού. (...)
Aξίζει να σηµειωθεί ότι ο πρώτος που επιχείρησε να φέρει σε επαφή τον ∆ηµήτρη Κοντοµηνά µε τον Ιβάν Σαββίδη, µε απώτερο στόχο την εµπλοκή του προέδρου του ΠΑΟΚ στον Alpha, ήταν ο βουλευτής της Ν.∆., Σίµος Κεδίκογλου, ο οποίος επί κυβέρνησης Σαµαρά ήταν ο άνθρωπος που είχε αναλάβει ανεπισήµως να… ξεναγήσει τον τότε νεόφερτο επιχειρηµατία στα σαλόνια της πολιτικής και µιντιακής εξουσία
- από ρεπορτάζ στο ένθετο Secret της εφημερίδας παραπολιτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.