Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Στρώνεται ο δρόμος του Μαρινάκη στο MEGA...

…με τις ευλογίες Βαρδινογιάννη, των υπολοίπων καναλαρχών και της ΝΔ
Πολύ κοντά στο να αποκτήσει το δικό του κανάλι και μάλιστα με πολύ μικρότερο κόστος από ό,τι αρχικά είχε προσπαθήσει, βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Για την ακρίβεια όχι μόνο θα του στοιχίσει κατά πολύ λιγότερο από τα 70 εκ που θα έδινε για την άδεια και άλλα τόσα μέχρι να στήσει από μηδενική βάση ένα νέο σταθμό… Τώρα αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή θα πάρει το MEGA, κανάλι με το πιο δυνατό brand name στην τηλεοπτική αγορά και μαζί δυο εφημερίδες με ιστορικούς τίτλους.
Καθοριστικός παράγοντας σε αυτήν την εξέλιξη η στάση τής οικογένειας Βαρδινογιάννη που ελέγχει περίπου το 32% του καναλιού και φαίνεται να προτιμά την περίπτωση Μαρινάκη.. δεδομένου ότι μπορούν κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις να συνεργαστούν πολύ πιο εύκολα και να έχουν τον έλεγχο του καναλιού.
Η παρουσία Μαρινάκη όμως στο MEGA στο βαθμό που επιτευχθεί, εκτός από τις ευλογίες τής οικογένειας Βαρδινογιάννη, φέρεται να έχει και τη σιωπηλή έγκριση των υπολοίπων παικτών της τηλεοπτικής αγοράς… και όλοι μαζί την «ευχή» της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη που επιθυμούν, τόσο ο ΔΟΛ όσο και το MEGA να παραμείνουν εκεί που ανήκαν πάντα!
ΥΓ Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το MEGA θα συνεχίσει να τηρεί την παράδοση της πολυμετοχικότητας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις σχέσεις των μετόχων μεταξύ τους.
- από το enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.