Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

«Καβάλα στ΄ άλογο» φεύγει κι ο Μπόμπολας από τα ΜΜΕ...

Μετά τον Σταύρο Ψυχάρη και τον ΔΟΛ, καθαρός από χρέη ετοιμάζεται να βγει κι ο Φώτης Μπόμπολας «καβάλα» στον Πήγασό του με τους εργαζόμενους να είναι οι μόνοι χαμένοι -επί πεντάμηνο απλήρωτοι χάνουν δεδουλευμένα, αποζημιώσεις κλπ... Ηδη οι πιστώτριες τράπεζες προχωρούν στην διαδικασία της  καταγγελίας των δανείων της εκδοτικής εταιρείας Πήγασος.
 Όπως συνέβη και στην περίπτωση του ΔΟΛ, με την επίδοση της καταγγελίας των δανειακών συμβάσεων, θα ξεκινήσει  περίοδος 30 ημερών στη λήξη της οποίας τα δάνεια καθίστανται άμεσα απαιτητά.
Οι συνολικές οφειλές της εκδοτικής εταιρείας του Φώτη Μπόμπολα προ 7 μηνών ανέρχονταν σε 161,9 εκατ. ευρώ και αν δεν αποδοθούν τα οφειλόμενα οι τράπεζες υποχρεούνται να ορίσουν ειδικό.. διαχειριστή. Ο διαχειριστής, όπως ακριβώς έγινε με τον ΔΟΛ και τον Σταύρο Ψυχάρη, θα παύσει τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Πήγασου, θα μηδενίσει τις μετοχές της εταιρείας και θα αρχίσει την καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας προκειμένου να ακολουθήσει δημόσιος πλειοδοτικός διαγωνισμός.
Στον Πήγασο μεταξύ άλλων ανήκουν οι εφημερίδες Έθνος, Ημερησία, Goalnews, περιοδικά, σάιτ ενώ υπάρχουν συμμετοχές στο πρακτορείο Ευρώπη, το Μega (το υπόλοιπο 13% το υπόλοιπο 20% πουληθηκε από τον Μπόμπολα στον Σαββίδη), ο ρ/σ SPORT24 103.3, το 50% της εκτυπωτικής μοναδας Ιριδα κ.α)
Για την ιστορία το ΔΣ της εταιρείας Πήγασος είναι πενταμελές και έχει ώς ακολούθως :
Φώτιος Γ. Μπόμπολας    Πρόεδρος Δ.Σ.  & Δ/νων Σύμβουλος - Εκτελεστικό Μέλος
Χρήστος Σ. Πατέλης    Μέλος Δ.Σ. - Μη Εκτελεστικό Μέλος
Σπυρίδων Α. Βενέτης    Μέλος Δ.Σ. - Εκτελεστικό Μέλος
Χρήστος Ε. Μάρης    Μέλος Δ.Σ. - Ανεξάρτητο Μή Εκτελεστικό Μέλος
Λάμπρος Β. Φώτογλου    Μέλος Δ.Σ. - Ανεξάρτητο Μή Εκτελεστικό Μέλος
Η Θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας είναι μέχρι την 30.6.2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.