Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Απεργιακό λουκέτο στο συγκρότημα Μπόμπολα ως τη Δευτέρα!

Ομόφωνα απόφασίστηκε σήμερα από τους εργαζόμενους που πραγματοποίησαν γενική συνέλευση στην Ένωση Συντακτών, η συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων στο συγκρότημα Μπόμπολα. Πρακτικά αν δεν γίνει κάποια κίνηση από τον Φώτη Μπόμπολα, οι εφημερίδες του συγκροτήματος δεν θα κυκλοφορήσουν ούτε Σάββατο, ούτε Κυριακή. Το αίτημα είναι η πληρωμή των δεδουλευμένων.Αυτό που εντυπωσιάζει είναι πως από την πλευρά του εκδότη δεν υπάρχει καμία απολύτως αντίδραση. Ούτε θετική, ούτε όμως αρνητική.
Ο Φώτης Μπόμπολας έχει σταματήσει να πληρώνει τη μισθοδοσία, αναμένοντας την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη. Η είσοδος του ωστόσο σκοντάφτει σε πολλά εμπόδια, οικονομικά και …πολιτικά. Είναι προφανές πως το παιχνίδι αλλαγής ιδιοκτησίας στο συγκρότημα Μπόμπολα παίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. Οι μεν τράπεζες αναμένουν τη ρύθμιση της ασυλίας του, ο δε Ιβάν Σαββίδης ζητά γενναίο κούρεμα των δανείων. Και η Νέα Δημοκρατία προειδοποιεί πως δεν θα ανεχτεί συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη αν συνεχιστεί η συμμετοχή Μπόμπολα στο συγκρότημα.
Από τις φήμες αυτές γίνεται φανερό πως η άρνηση του εκδότη να πληρώσει τη μισθοδοσία εντάσσεται στο μεγαλύτερι επιχειρηματικό παιχνίδι του. Κι αυτό είναι απαράδεκτο καθώς δείχνει να παίζει με ανθρώπινες ζωές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.