ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017

Με τα λεφτά του Σαββίδη πληρώθηκαν στου Μπόμπολα

Eνα μηνιάτικο καταβλήθηκε στους εργαζόμενους στα Μέσα του Φώτη Μπόμπολα. Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι στον όμιλο του Πήγασου (‘Εθνος, Ημερησία, Goalnews, ιστοσελίδες κλπ) πληρώθηκαν τον μισθό... Δεκεμβρίου και σε αυτό συνετέλεσε όπως λένε και η συμφωνία για την πώληση του 19,63% του Mega στον Ιβάν Σαββίδη έναντι 5 εκατ ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αφεντικό του Πήγασου κατέβαλε στις τράπεζες τα τέσσερα από τα πέντε εκατομμύρια ευρώ που εισέπραξε από την πώληση του ποσοστού που κατείχε στο Mega. Το υπόλοιπο ένα εκατομμύριο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Φώτης Μπόμπολας το κράτησε για να καλύψει υποχρεώσεις της.. εταιρείας, κυρίως για να εξοφλήσει κάποια από τα χρεωστούμενα στους εργαζομένους.
Την ίδια ώρα, τα νομικά τμήματα των πιστωτριών τραπεζών εξετάζουν τη διαδικασία που ακολούθησε ο Φ. Μπόμπολας για την πώληση του 19,63% του Mega στον Σαββίδη, προκειμένου να καταλήξουν για το εάν είναι σύννομη ή όχι. 

Αναδημοσίευση:zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.