Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Καμία μεταβολή στο σήμα του MEGA μέχρι την έκδοση προσωρινής απόφασης

Καμία μεταβολή μέχρι την έκδοση προσωρινής διαταγής, αποφάσισε το δικαστήριο στην προσφυγή των εργαζομένων του MEGA, επί της απαίτησης της Digea για υποβάθμιση της ισχύος του τηλεοπτικού σήματος του καναλιού.Το σημείωμα του δικαστηρίου ισχύει ως την έκδοση της απόφασης της προσωρινής διαταγής. 
Η αντιπαράθεση στο δικαστήριο ήταν έντονη και τις θέσεις της Digea υποστήριξε το γραφείο Κουταλίδη, που παρείχε νομικές υπηρεσίες στο ΔΟΛ, με δικηγόρο, αδελφό βουλευτή της ΝΔ.Ανακοίνωση 
ΠΟΕΣΥ - ΠΟΣΠΕΡΤ 
Μετά τη σημερινή αίτηση ασφαλιστικών μέτρων της ΕΤΙΤΑ, 115 εργαζομένων του MEGA και την πρόσθετη παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ κατά της DIGEA, εκδόθηκε από το Δικαστήριο ως προσωρινό μέτρο η συνέχιση της κανονικής εκπομπής του σήματος του «MEGA». 
Κατόπιν αυτού τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ και της ΠΟΣΠΕΡΤ αναστέλλουν προσωρινά τη στάση εργασίας που έχει κηρυχθεί για σήμερα Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 από τις 18.00 έως τις 21.00 στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας. 
Οι εργαζόμενοι, οι Ομοσπονδίες και οι Ενώσεις παραμένουν σε αγωνιστική ετοιμότητα.
Αναδημοσίευση:anasigrotisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.