ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου 2017

Την ενοχή Κουρτάκη πρότεινε ο εισαγγελέας

Να κηρυχτεί ένοχος ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά» Γιάννης Κουρτάκης για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και των τριών ανήλικων παιδιών του, πρότεινε, αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο εισαγγελέας της έδρας του αυτοφώρου όπου εκδικάζεται η μήνυση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ σε βάρος του εκδότη και του διευθυντή του ομίλου Παναγιώτη Τζένου.
«Τέλεσε την πράξη της συκοφαντικής δυσφήμισης κατά συρροή», είπε ο εισαγγελέας για τον Γιάννη Κουρτάκη, αναφέροντας πως τα όσα είπε στις επίμαχες ραδιοφωνικές εκπομπές για τον γιο του υπουργού για σχέσεις με την τρομοκρατία, ήταν ψευδή και στόχο είχαν να βλάψουν τον Καμμένο και τα ανήλικα τέκνα του.
«Δεν δημιουργείται καμία αμφιβολία ως προς τον δόλο, καθώς γνώριζε ότι όλα αυτά που.. ανέφερε ήταν ψεύδη και ο σκοπός του ήταν να βλάψει τον πολιτικώς ενάγοντα και τα ανήλικα τέκνα του… Όταν κάποιος είναι υπουργός εθνικής Άμυνας, ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τη βλάβη που προκαλείται από τη συσχέτιση του με την τρομοκρατία… Ο κατηγορούμενος στοχοποιεί και τα τέσσερα τέκνα του κ. Καμμένου. Το γεγονός ότι ένα από τα τέκνα είναι δέκα χρόνων δεν παίζει κάποιο ρόλο καθώς ο ακροατής δεν μπορεί να γνωρίζει πόσα παιδιά έχει και ποσών ετών είναι. Θίγει όλα τα ανήλικα τέκνα. Δεν αποδείχτηκε ότι κάποιο παιδί επέχει σχέση με την τρομοκρατία ή έχει σχέσεις με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Δεν αποδείχτηκε ότι κάποιο από τα παιδιά έχει προβεί σε αξιόποινες πράξεις όπως φθορά καπνός ιδιοκτησίας. Αυτά που αναφέρθηκαν ήταν ψεύδη».
Ο εισαγγελέας ζήτησε την απαλλαγή του Παν. Τζένου, αναφέροντας πως δεν αποδείχθηκε από την ακροαματική διαδικασία πως «ο τρόπος που αναφέρθηκε στον κ. Καμμένο δεν είναι ικανός να βλάψει την τιμή και την υπόληψη του πολιτικώς ενάγοντα».
- από ρεπορτάζ της Μαρίας Δήμα στην efsyn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.