Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ στο ΣΕΠΕ για:

Ωμό εκβιασμό, εκδικητική συμπεριφορά - άνιση μεταχείριση της εργοδοσίας, σε δεκάδες απλήρωτους εργαζόμενους στο ΔΟΛ (δημοσιογράφους, διοικητικούς, τεχνικούς, οδηγούς, κλητήρες, φύλακες και άλλων συναδέλφων) σε καθεστώς επίσχεσης εργασίας.
Στην παρέμβαση αυτή στο ΣΕΠΕ συμμετείχαν η Εργασιακή Επιτροπή Εργαζομένων στο ΔΟΛ, η Πρωτοβουλία για την Υπεράσπιση Εργασιακών Δικαιωμάτων, συνδικαλιστές του Κλάδου από το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ (ΕΠΗΕΑ), ΤΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ (ΕΤΗΠΤΑ) κ.α. 
Η κατάθεση δια απολογητικού υπομνήματος, ύστερα από κλήτευση  των νομίμων εκπροσώπων της ΑΕ ΔΟΛ, είναι προγραμματισμένη για την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 στα γραφεία του ΣΕΠΕ Πατησίων 37 (εντός στοάς) και ώρα 11.00 π.μ. 
Συνδικαλιστικές κινήσεις και άλλες συλλογικότητες, καλούν εργαζόμενους- ανέργους, να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη στους αγωνιζόμενους απλήρωτους εργαζόμενους στο ΔΟΛ με την  παρουσία τους κατά την συζήτηση της εργατικής διαφοράς στο ΣΕΠΕ.

Με όπλο την αλληλεγγύη μας συνεχίζουμε τον αγώνα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.