Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Με τους περιπτεράδες τα 'βαλε ο Χατζηνικολάου

Τα παράπονά του για την όχι καλή ανάρτηση των Ειδήσεων από τα περίπτερα, εξέφρασε από το ραδιόφωνο του Real ο Νίκος Χατζηνικολάου. Προέτρεψε μάλιστα τους ακροατές του –ακόμα και αν δεν αγοράζουν την εφημερίδα– να κάνουν παρατήρηση στους περιπτερούχους αν δεν βλέπουν κρεμασμένες τις Ειδήσεις.
Αναφέρθηκε ταυτόχρονα στα Νέα και το Έθνος, λέγοντας ότι δεν είναι ανάγκη «οι ίδιοι και οι ίδιοι εκατό χρόνια να κρεμιούνται στα περίπτερα». Είπε συγκεκριμένα:
«Αν (η εφημερίδα μας) δεν είναι κρεμασμένη στα περίπτερα –γιατί το είδα και σήμερα– να πηγαίνετε και να απαιτείτε να κρεμούν και τη δική μας . Να απαιτείτε να μας έχουν μαζί με τις υπόλοιπες εφημερίδες. Όχι μόνο τα Νέα και..
το Έθνος. Να έχουν και εμάς. Δεν είναι ανάγκη δηλαδή μόνο οι ίδιοι και οι ίδιοι εκατό χρόνια να κρεμιούνται στα περίπτερα. Ας κρεμαστεί και καμιά καινούργια προσπάθεια». - από το harddog-sport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.