Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Ραντεβού Σαββίδη - Μπόμπολα στον «Πήγασο»

Συνάντηση με το αφεντικό του Πήγασου, Φώτη Μπόμπολα, είχε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία του Εθνους, ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης σύμφωνα με πληροφορίες των Παραπολιτικών. Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκε και πάλι το ενδεχόμενο συνεργασίας και εμπλοκής του προέδρου του ΠΑΟΚ με τα εκδοτικά του ομίλου Μπόμπολα και τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Mάλιστα πριν από λίγες ημέρες εργαζόµενοι στο «Εθνος» εντόπισαν στις οικονομικές υπηρεσίες του «Πήγασου» υπαλλήλους της πολυεθνικής Deloitte Touche  να «τσεκάρουν», για λογαριασµό του Ιβάν Σαββίδη, τα περιουσιακά και οικονοµικά στοιχεία του ομίλου.
Οπως είχαν γράψει τα Παραπολιτικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιβάν Σαββίδης κάνει τέτοιου.. είδους ελέγχους στα λογιστήρια εκδοτικών οµίλων, αφού ανάλογη κίνηση είχε κάνει και στο Star, αλλά και στον ∆ΟΛ, χωρίς πάντως να υπάρξει κάποια συνέχεια.
Πάντως η σημερινή συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Φώτη Μπόμπολα, στις εγκαταστάσεις του «Πήγασου», αναμένεται να βγάλει περισσότερες ειδήσεις.
ΥΓ Στον «Πήγασο» εκπονείται από τον Ν. Πεφάνη (πρώην του ΔΟΛ και του Mega) business plan με πρόγραµµα εθελουσίας εξόδου εργαζοµένων, χωρίς µεγάλες οικονοµικές αποζηµιώσεις, και µε δραστικές περικοπές για όσους αποµείνουν. Ηδη, ανάµεσα στους εργαζοµένους κυκλοφορούν φήµες ότι οι περικοπές µπορεί να αγγίξουν ακόµα και το 25%,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.