Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ;

Τα σέβη μας στους αξιότιμους κ. κ. Μ.ΓΚΑΝΑ, Δ. ΠΙΠΠΑ (ΕΠΗΕΑ) - Γ. ΣΑΒΒΙΔΗ & Δ. ΚΟΥΜΠΙΑ (ΠΟΕΣΥ), που κάπου θα κυκλοφορούν ανάμεσα μας, από νέες θέσεις ευθύνης περιμένοντας να μας ξανά- «σώσουν»…
Σάλος και κατακραυγή στον κλάδο από τον διορισμό των ως άνω συνδικαλιστών του κλάδου, σε συμβουλευτικές επιτροπές του νέου ΥΠΕΡ-ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΦΚΑ –ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ, που απορρόφησε από 01/01/2017 μετά και την κατάργηση του Αγγελιοσήμου το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, δημεύοντας δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τα αποθεματικά του.
Και όπως συμβαίνει σ’ όλες τις καθαρόαιμες «τραγωδίες» στο φινάλε όλα βγαίνουν στο φώς…
Συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι που εξ’ απαρχής ήταν βουτηγμένοι – ερήμην του κλάδου σε μικρές ή μεγάλες συναλλαγές πέρα από τις κίβδηλες διακηρύξεις και αγωνιστικές τους κορώνες, σε εργολαβίες μιας χρήσης.
Δυο πραγματικότητες ασύμβατες μεταξύ τους εξ ου και το αδιέξοδο.
Εκεί μεγάλωσε το παρόν μας, που γέμισε από οικείους που χειρονομούν συμφωνίες.
Πόσες αντοχές διαθέτει ακόμη και η απλή θέαση αυτής της κατσαπλιάδικης εκλογίκευσης ;
Με ανάπηρα πρότυπα και συσκευασμένες επιθυμίες: Πάντα για το καλό μας …express yourself .
ΑΥΛΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ
ΥΓ: Διορισμοί ερήμην ακόμη και των Διοικητικών Συμβουλίων των συνδικαλιστικών ενώσεων (ΕΠΗΕΑ-ΕΣΗΕΑ) 

... "για τις θεσούλες στο ΕΦΚΑ θυσίασαν το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ" ...

Η Γεν.Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ -Νανά Νταουντάκη γράφει στο  fb

Δεν τους επιλέξαμε να μας εκπροσωπήσουν... 

Τώρα, λοιπόν, οι κ.κ. Σαββίδης, Κουμπιάς, Γκανάς και Πίππας να διασφαλίσουν το ένα δις αποθεματικά του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, να μας εξηγήσουν αναλυτικά, πως θα διαχειριστούν την θέση που τους έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ( με τις ευλογίες της ΝΔ), να μας πουν, πως θα σώσουν τον ΕΔΟΕΑΠ και να μας δώσουν πλήρη αναφορά, τι θα κάνουν στον ΕΦΚΑ. Δεν τους επιλέξαμε να μας εκπροσωπήσουν....
Θεσούλες διεκδικούσαν και για αυτό και θυσίασαν το ΕΤΑΠ- ΜΜΕ.
Οι Συριζαίοι δημοσιογράφοι τι έχουν να πουν; Λέξη δεν ακούσαμε... Δεν διαβάσαμε... Όλα καλά παιδιά;
Η απόφαση διορισμού τους με ημερομηνία 31 Ιανουαρίου 2017 
Ορισμός Προέδρου, και μελών στη Συμβουλευτική Επιτροπή Δημοσιογράφων και εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.).
Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Έχοντας υπόψη:

Τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί στην υπηρεσία, αποφασίζουμε:
Ορίζονται στη Συμβουλευτική Επιτροπή Δημοσιογράφων και εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (Ε.Φ.Κ.Α.), οι εξής:
1. Ο Σαββίδης Γεώργιος του Χαραλάμπους με ΑΔΤ ΑΚ 731149, εκπρόσωπος των ασφαλισμένων ως τακτι κό μέλος, με αναπληρωτή τον Κουμπιά Δημήτριο του Γεωργίου με ΑΔΤ ΑΕ 029419.
2. Ο Γκανάς Μάρκος του Απόστολου με ΑΔΤ ΑΖ 611725, εκπρόσωπος των ασφαλισμένων ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Πίππα Δημήτριο του Ιωάννη με ΑΔΤ Σ 687852, ομοίως.

3. Ο Θεοφανίδης Άγγελος του Κωνσταντίνου με ΑΔΤ ΑΖ 054264, εκπρόσωπος των ασφαλισμένων ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Θεοδωρόπουλο Χαράλαμπο του Νικολάου με ΑΔΤ ΑΙ 639071, ομοίως.
4. Ο Δραϊνάκης Μανώλης του Γεωργίου με ΑΔΤ ΑΚ 576268, εκπρόσωπος των εργοδοτών ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Αθανασίου Ευάγγελο του Γεωργίου με ΑΔΤ ΑΙ 807592, ομοίως.
5. Η Γκιουλέκα Χριστίνα του Σπυρίδωνα με ΑΔΤ ΑΙ 1330055, υπάλληλος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ΠΕ κατηγορίας με Α΄ βαθμό, προερχόμενη από τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ως τακτικό μέλος με αναπληρωτή τον Δρακόπουλο Βασίλειο του Παντελή με ΑΔΤ Ξ 980735, ομοίως.
Πρόεδρος ορίζεται ο Σαββίδης Γεώργιος του Χαραλάμπους με ΑΔΤ ΑΚ 731149.
Η θητεία των διοριζομένων είναι για τέσσερα (4) χρόνια. Καθορίζουμε για τους ιδιώτες – μέλη, οι οποίοι συμμετέχουν στη Συμβουλευτική Επιτροπή Ελευθέρων Επαγγελματιών, αποζημίωση πενήντα (50) ευρώ ανά συνεδρίαση και για μέχρι πενήντα συνεδριάσεις ετησίως, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 21 του ν. 4354/2015.
Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2017
Ο Υφυπουργός
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.