Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Έγινε δεκτή η αίτηση μεταρρύθμισης που κατέθεσαν τράπεζες και απλήρωτοι του ΔΟΛ

Πριν από λίγο εκδόθηκε η απόφαση από το Πρωτοδικείο της Αθήνας που κάνει δεκτό το αίτημα των τραπεζών για συνέχιση της λειτουργίας του ΔΟΛ προκειμένου να μην απαξιωθούν περαιτέρω τα προς πώληση έντυπά του.
Κατά πόσον η απόφαση αυτή θα συμβάλλει ώστε να λάβουν οι εργαζόμενοι μέρος ή όλο το ποσό των δεδουλευμένων τους θα αποδειχθεί στην πορεία...
Η πρόεδρος των Πρωτοδικών, Βασιλική Μπάστα, αποτιμώντας τα νέα στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναστέλλει ουσιαστικά την ισχύ της προηγούμενης προσωρινής διαταγής και διατάσσει την αποδέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού που διατηρεί η ΔΟΛ ΑΕ στην Alpha Bank προκειμένου να εξασφαλιστούν τα αναγκαία για την λειτουργία της επιχείρησης και την έκδοση των ιστορικών εντύπων. 
Συγκεκριμένα η δικαστική λειτουργός αναφέρει ότι «διατάσσω την αποδέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού στην Alpha Bank προκειμένου κάθε κατατεθησόμενο από την έκδοση της παρούσας και εφεξής σε αυτόν τον λογαριασμό ποσό είτε από την εταιρείας Άργος ΑΕ είτε από τρίτους οφειλέτες της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΔΟΛ να διατίθεται ελεύθερα από την τελευταία αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της εξακολούθησης της λειτουργίας της επιχείρησης και ειδικότερα για την κάλυψη των εξόδων λειτουργία της και την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων σε αυτήν». 
Με την ίδια απόφαση η δικαστική λειτουργός απαγορεύει οποιαδήποτε μεταβολή ή διάθεση οποιουδήποτε άλλου περιουσιακού στοιχείου του ΔΟΛ.
Ολόκληρη η απόφαση εδώ:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.