ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017

Η κυκλοφορία των Ειδήσεων και οι ισορροπίες Χατζηνικολάου

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ
Ξεκάθαρα πιο πλούσια και πιο «καθαρή» η έκδοση του σαββατοκύριακου της νέας ημερήσιας εφημερίδας του Νίκου Χατζηνικολάου. Οι «Αληθινές Ειδήσεις» που κυκλοφόρησαν σήμερα και με πρόσφορά, το βιβλίο του Σίγκμουντ Φρόιντ «Η σεξουαλική ζωή του ανθρώπου», έχουν και τρία ένθετα: τo ψυχαγωγικό «Weekend», το αθλητικό «PameSports» (δεν υπήρξε «Φίλαθλος» μετά τις διαμαρτυρίες των πρώην εργαζομένων) καθώς και την εβδομαδιαία οικονομική εφημερίδα Αγορά που πλέον ενσωματώθηκε στην ύλη των «Ειδήσεων».
Διευθυντής - εκδότης και στο φύλλο του Σαββατοκύριακου είναι ο Νίκος Χατζηνικολάου, αλλάζει όμως ο διευθυντής έκδοσης και αντί του Βασίλη Τριανταφύλλου στην "ταυτότητα" εμφανίζεται το όνομα του στελέχους του Real Group, Γιάννη Παπαδόπουλου. Επίσης διευθυντής σύνταξης στο σημερινό φύλλο του Σαββάτου εμφανίζεται..
ο Σωτήρης Καψώχας αντί των Μιχαλέλη - Ρομποτή (αν μη τι άλλο ο Νίκος Χατζηνικολάου ξέρει να μοιράζει θέσεις, ρόλους και να κρατάει ισορροπίες ανάμεσα στα στελέχη του).
Θυμίζουμε ότι οι «Ειδήσεις» την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους, την περασμένη Τρίτη, πούλησαν  10.230 φύλλα πανελλαδικά ενώ την Τετάρτη οι πωλήσεις κυμάνθηκαν περί τις 7.000 φύλλα. Μετά από μία εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το που θα «κάτσει» η κυκλοφορία.
Δείτε και τον πίνακα με τις κυκλοφορίες της Τετάρτης («Τα Νέα» έπεσαν σε πωλήσεις):


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.