Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Καλέσματα και συσκέψεις στη Μεσογείων για δελτίο

Σε σύσκεψη στη Μεσογείων κάλεσε ο διευθυντής (ο ποιός;) Ειδήσεων και Ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού Mega, Mανώλης Καψής με μήνυμά του στα social media. Γράφει συγκεκριμένα ο Καψής: Προς όλους τους συναδέλφους του Μέγκα. Δευτέρα μεσημέρι βγάζουμε δελτίο στις 2. Με οσους μπορούν και οσους θέλουν το Σάββατο θα γίνει σύσκεψη στις 12 στον 6ο.
O Μ. Καψής, όπως γράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου,  θεωρεί ότι με αυτή την κίνηση θα βοηθηθεί το κανάλι μπροστά στο ενδεχόμενο του μαύρου που προέκυψε από την Digea, η οποία αποφάσισε να κατεβάσει τα ρόλα του Μega την ερχόμενη Τετάρτη το βράδυ.
Βέβαια υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες καθώς οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και..
τεχνικοί βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας. Στη συνάντηση που είχαν σήμερα στα γραφεία του σταθμού διερεύνησαν τις τεχνικές δυνατότητες (αριθμό οπερατέρ και καμερών, αριθμό link για ζωντανές συνδέσεις) και συζήτησαν για τα προβλήματα και τις ελλείψεις -για παράδειγμα, δεν έχουν πρακτορεία ειδήσεων, μιας που δεν έχει πληρωθεί η συνδρομή τους.
Επίσης περιμένουν και την γνώμη των εργατολόγων, για τις πιθανές επιπτώσεις στην περίπτωση που διακόψουν την επίσχεση εργασίας.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για αύριο και στην περίπτωση που όλα πάνε καλά, το μεσημέρι της Δευτέρας οι ειδήσεις του Mega θα είναι στις 2 και πάλι στον «αέρα» με παρουσιάστρια τη Λίνα Δρούγκα.

Αναδημοσίευση:zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.