Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Μega: η Digea εξοφλήθηκε - οι εργαζόμενοι πότε;

Με εξώδικο που έστειλε η Digea στην εταιρεία Τηλέτυπος (MEGA), προειδοποιούσε για «μαύρο» στο σήμα του καναλιού αν δεν εξοφληθεί πλήρως η οφειλή των 980.653 ευρώ, ως τις 10 Φεβρουαρίου. Διαφορετικά και χωρίς άλλη ειδοποίηση, όπως αναφέρεται στο εξώδικο, η Digea, θα ξεκινήσει τον περιορισμό της ισχύος του σήματος του MEGA, το οποίο σημειωτέον μετέχει στην Digea και το ίδιο ως «Τηλέτυπος»!
Το Mega έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με τη διαρροή της εξώδικης επιστολής της Digea προς το κανάλι στην οποία αναφέρει:
«Η εσπευσμένη διαρροή-δημοσιοποίηση μιας εξώδικης επιστολής που αφορά τις ιδιωτικές συναλλαγές μεταξύ δύο εταιρειών και μόνον, προδίδει σαφώς ποιους ενοχλεί η αδιάκοπη προτίμηση των τηλεθεατών στο πρόγραμμα του MEGA.
Οι τηλεθεατές ψηφίζουν MEGA και γυρίζουν την πλάτη στους υπερθεματιστές της τηλεόρασης των διαρροών. Και για την ιστορία, η συμφωνημένη με την DIGEA οφειλή του MEGA, που θα πληρωνόταν χθες, εξοφλήθηκε σήμερα, 1 Φεβρουαρίου. Ο νοών νοείτω.»

Και καλά η Digea εξοφλήθηκε. Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του καναλιού της Μεσογείων πότε θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους;

Aναδημοσίευση:zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.