Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Τους αφήνει απλήρωτους ο Μπόμπολας θα τους ταϊσει την Τσικνοπέμπτη

Αναδημοσιεύουμε από την “Κατάληψη ΕΣΗΕΑ” με μια σημείωση.
Ο Φώτης Μπόμπολας εμφανίζεται “χαρούμενος” καθώς μετά το ντίλ με την κυβέρνηση, όχι μόνο έσωσε το μαγαζί του με τη συνδρομή των τραπεζών αλλά θα είναι και στην επόμενη ημέρα των media με ή χωρίς το Mega…
Λεφτά για μπάρμπεκιου την τσικνοπέμπτη υπάρχουν στον Πήγασο! Όχι, όμως, και για τους οφειλόμενους μισθούς 4,5 μηνών…
Την ώρα που ο Φώτης Μπόμπολας διατείνεται πως θα σώσει το Mega καταστρώνοντας “σχέδια” με τις τράπεζες και πως συνομιλεί με τον Ιβάν Σαββίδη για να τον κάνει συμπαίκτη και στον “Πήγασο”, η κοροϊδία στο εκδοτικό συγκρότημα της Μεταμόρφωσης έχει χτυπήσει …ταβάνι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οφειλές έχουν ξεπεράσει τους 4,5 μήνες (Οκτωβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος, Ιανουάριος, 15νθημερο Φεβρουαρίου) ενώ παρά το γεγονός πως την Τρίτη είχε εκδοθεί ανακοίνωση για την καταβολή ενός 15νθημέρου την Τετάρτη 15/02, χθες με νέα ανακοίνωση από την Διεύθυνση Προσωπικού οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν πως για “τεχνικούς” λόγους της ΕΤΕ το δεκαπενθήμερο θα είναι διαθέσιμο στους τραπεζικούς λογαριασμούς από τις 8 το πρωί της Πέμπτης 16/02!
Η κατάσταση πλέον έχει “ξεφύγει” με τον μεγαλοεργολάβο τις τελευταίες μέρες να … κρύβεται και να μην εμφανίζεται στους εκπροσώπους των εργαζομένων οι οποίοι ζητούν μια κατ΄ιδίαν συνάντηση, ενώ αίσθηση προκαλεί η αποστασιοποίηση του “πατριάρχη” Γιώργου Μπόμπολα, που σε ανάλογες περιπτώσεις επενέβαινε σώζοντας τα προσχήματα για την πάλαι ποτέ παντοδύναμη οικογένεια.
Και μέσα σ΄όλα αυτά, όπως μάθαμε, η εργοδοσία φαίνεται πως «τρολάρει» τους εργαζόμενους, καθώς για την Τσικνοπέμπτη, από το μεσημέρι και μετά έχει προγραμματίσει μπάρμπεκιου στον περίβολο του κτιρίου της Μεταμόρφωσης.  Δηλαδή Τσικονοπέμπτη με τους εργαζόμενους και πληρωμένους και …χορτάτους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.