Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

ΕΤΙΤΑ: Η DIGEA απειλεί με μαύρο το MEGA!

                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την στιγμή που ξεκίνησε ο “Γολγοθάς” εκατοντάδων εργαζομένων στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Σήμερα παρόλο που η διοίκηση του σταθμού χρωστάει δεδουλευμένα πολλών μηνών, οι εργαζόμενοι είναι αυτοί που κρατούν το κανάλι ζωντανό, με την ελπίδα να επανέλθει στην ομαλή λειτουργία του. Όλο αυτό το διάστημα έγιναν αλλεπάλληλες συναντήσεις μεταξύ των εκπροσώπων των εργαζομένων με τους μετόχους του MEGA κυρίους Ψυχάρη-Μπόμπολα-Βαρδινογιάννη, με στελέχη των τραπεζών καθώς και με κυβερνητικούς παράγοντες χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Η σημερινή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί απ ότι φαίνεται βολεύει όλους τους εμπλεκόμενους.  Για αυτό και δεν διστάζουν να εκμεταλλεύονται με κυνικό τρόπο και κατ εξακολούθηση τους εργαζόμενους του σταθμού ακόμα και σήμερα, που η ανέχεια τους έχει χτυπήσει ήδη την πόρτα.
Η Κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα για την κατάσταση. Άλλωστε όλοι καταλαβαίνουμε πως την βολεύει να μην βγαίνουν στον αέρα τα δελτία ειδήσεων του MEGA.
Οι τράπεζες δεν φαίνεται να έχουν κάποιο πρόβλημα αφού βλέπουν τους δεσμευμένους λογαριασμούς του σταθμού να φουσκώνουν.  Και οι μέτοχοι γιατί να ανησυχήσουν, αφού έχουν μια εταιρία παρατημένη από αυτούς, που συνεχίζει όμως να είναι εν λειτουργία και που τους αποφέρει έσοδα, έστω κι αν αυτά είναι δεσμευμένα, χωρίς να ξοδεύουν ούτε ένα ευρώ;
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έρχεται τώρα και η DIGEA (δηλαδή τα υπόλοιπα κανάλια) και απειλεί με ΜΑΥΡΟ τοMEGA. Τόσο εύκολα ξεχάστηκε το ΜΑΥΡΟ που ήθελε να ρίξει πριν λίγο καιρό η Κυβέρνηση στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Τόσο εύκολα ξεχάσανε το επιχείρημα που διαλαλούσαν τότε, για πολυφωνία και πλουραλισμό. Τώρα το ΜΑΥΡΟ τους βολεύει γιατί μεγαλώνει γι αυτούς η διαφημιστική πίτα. Ας πεταχτούν λοιπόν τώρα στον Καιάδα οι εκατοντάδες εργαζόμενοι, που λίγο καιρό πριν «κλαίγανε» για αυτούς.

Όλα αυτά συνθέτουν ένα σκηνικό ΝΤΡΟΠΗΣ για όλους αυτούς που από την μια η πολιτική σκοπιμότητα Κυβέρνησης – τραπεζών και από την άλλη τα επιχειρηματικά παιχνίδια των μετόχων-καναλαρχών έχουν φέρει σε απόγνωση εκατοντάδες εργαζόμενους που ακόμα και τώρα παλεύουν για τις δουλειές τους.
Συνάδελφοι! Το πρόβλημα του MEGA είναι πρόβλημα ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Σήμερα είναι οι συνάδελφοί μας στο MEGA αύριο θα είμαστε εμείς. Για αυτό πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι να δείξουμε έμπρακτα την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας. 

για ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.