Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Είναι πολύ αργά για παθητικότητα, μοιρολατρία και δάκρυα…

Συνάδελφοι/σες

Όταν διακυβεύονται οι ζωές μας δεν μπορούμε να εκχωρήσουμε στους κάθε λογής συνδικαλιστικούς τυχοδιώκτες, να καθορίσουν και να συνομολογήσουν πίσω από κλειστές πόρτες το παρόν και το μέλλον μας.

Το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ στη ΕΠΗΕΑ καλεί από κοινού με τις συναδέλφισες, που πραγματοποιούν απεργία πεινάς για τον ΕΔΟΕΑΠ,να συμμετάσχουν δυναμικά σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ 2017 και ώρα 12.30 στη παρέμβαση στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στην οδό ΣΤΑΔΙΟΥ.

Ο μόνος δρόμος είναι η κλιμάκωση του αγώνα μας.

Ο κ.Μ.ΓΚΑΝΑΣ και οι συνοδοιπόροι του στο Κλάδο, όπως διαφαίνεται πλέον ξεκάθαρα παζάρεψαν και διαβουλεύονται τις ιδιοτέλειες τους.

Ήταν οι ίδιοι που διαβεβαίωναν τα τελευταία χρόνια ότι «έσωσαν τα ασφαλιστικά μας ταμεία και διασφάλισαν τον πόρο τους».

Όταν το μέλλον της  κοινωνικής  ασφάλισης  στο Κλάδου εξαρτήθηκε από το προϊόν της διαβούλευσης μεταξύ τον κυβερνόντων οπου δήμευσαν τα αποθεματικά τον ταμείων μας και κατήργησαν τον πόρο τους, χωρίς να τον αντικαταστήσουν, χρηματοδοτώντας τη σαθρή επιχειρηματικότητα στο Κλάδο μας  σε βάρος κοινωνικής πλειοψηφίας.

Διαβουλευτήκαν για την Κοινωνική Ασφάλιση στο Κλάδο , με τους εργοδότες τους κύριους υπεύθυνους για τη διάλυση των εργασιακών μας σχέσεων –κοινωνικοασφαλιστικών μας δικαιωμάτων-εισφοροδιαφυγή κ.λ.π. για να καταλήξουν στη ΤΡΟΙΚΑ.

Σήμερα που το φάσμα της ολοκληρωτικής κατάρρευσης είναι πλέον γεγονός , και για να κρατηθούν τα προσχήματα επιχειρούν με απεργία παρωδία- χωρίς καμία προοπτική κλιμάκωση του αγώνα, να αποδεχθούμε παθητικά και ως αναγκαίο κακό τον αυτοχειριασμό μας.

Η ένταξη στον ΕΟΠΠΥ υπό αυτές τις συνθήκες και με ότι αυτό τραγικά συνεπάγεται  και με όποιο περιτύλιγμα σερβίρετε φαντάζει η πιο εφικτή λύση.

Χαμένοι είναι μόνο οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ…

Να μην αφήσουμε τους εφιάλτες στο Κλάδο να ολοκληρώσουν το κατά ανάθεση έργο τους .

Ο αγώνας μας συνεχίζεται με όλα τα μέσα.

Η συντονιστική Γραμματεία του ΔΙΚΤΥΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.