Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Υψηλάντη - Κοντράρου συνεχίζουν την απεργία πείνας

Eξω από τα γραφεία της Ενωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) συνεχιζουν την απεργία πείνας για τον ΕΔΟΕΑΠ οι δημοσιογράφοι Αφροδίτη Υψηλάντη και Τζώρτζια Κοντράρου ζητώντας την επαναφορά του αγγελιόσημου.
«Φέρτε πίσω τον πόρο που μας κλέψατε και τον δώσατε στα αφεντικά. Μας ανήκει», γράφει χαρακτηριστικα η αφίσα που ειναι κολλημένη στις κολόνες εξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στο πεζοδρόμιο της Ακαδημίας 20.
Την απεργία πείνας ξεκίνησε το μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέτοχος του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης, Θοδωρής Βαρίκος το πρωί..
της περασμένης Πέμπτης (05/10/2017) αγανακτισμένος από την αδιαφορία και τον εμπαιγμό κυβέρνησης και εργοδοτών όσον αφορά το παρόν και το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ.
O Θ. Βαρίκος σταμάτησε την απεργία πείνας λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο τον εστειλε στο νοσοκομείο - «οι γιατροί έκριναν ότι το στομάχι μου δεν είχε πολλές αντοχές ακόμη, για να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα την περασμένη Πέμπτη» έγραψε χαρακτηριστικά στο fb.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.