ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

Η ΕΣΗΕΑ συγκινήθηκε από τους σκηνίτες της Ακαδημίας 20...

..αλλά διαχωρίζει τη θέση της 
- Αύριο η συνάντηση στο υπουργείο για το αβέβαιο μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ
Υπό την πίεση της απεργίας πείνας που γίνεται μπροστά από τα γραφέια της η ΕΣΗΕΑ υποχρεώθηκε να αναφερθεί στο αδιέξοδο  για το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ και να μας πληροφορήσει ότι αύριο το μεσημέρι υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας. Μάλιστα αναφέρει πως η ΕΣΗΕΑ προσέρχεται στη συνάντηση «με τις απόλυτα τεκμηριωμένες προτάσεις της που δίνουν διέξοδο στο πρόβλημα και παρέχουν λύση σωτηρίας βραχυπρόθεσμα και προοπτική βιωσιμότητας για τον ΕΔΟΕΑΠ».
Και... παρεμπιπτόντως, η ΕΣΗΕΑ διαχωρίζοντας σαφέστατα τη θέση της από τους απεργούς πείνας, αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και να..
συμπαρασταθεί σε κάθε συνάδελφο, ο οποίος με δική του πρωτοβουλία αγωνίζεται, όπως θεωρεί καλύτερο, για τη σωτηρία του Ταμείου. Η απεργία πείνας των συναδέλφων στην είσοδο του κτηρίου της ΕΣΗΕΑ μας συγκινεί όλους. Ο αγώνας μας είναι δίκαιος και γι’ αυτό υπάρχει πολύπλευρη στήριξη και μεγάλη ανταπόκριση»...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.