Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Οι απεργοί πείνας στήνουν σκηνές στην Ακαδημίας 20

Γεμίζει σκηνές το πεζοδρόμιο μπροστά από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ. Ηδη στην Ακαδημίας 20 στήθηκε η πρώτη σκηνή για τις δημοσιογράφους Αφροδίτη Υψηλάντη και την Τζώρτζια Κοντράρου που κάνουν απεργία πείνας λέγοντας «οχι» στη διάλυση του ΕΔΟΕΑΠ.
Στις δύο απεργούς πείνας θα προστεθεί από αύριο και η συνάδελφός τους Μαρίνα Βήχου, η οποία θα στήσει κι αυτή τη σκηνή της εξω απο τα γραφεια της ΕΣΗΕΑ.
Η Μαρίνα Βήχου έγραψε στο fb:

"Ενημερώνω οτι απο αύριο το πρωί προστίθεται και η δική μου παρουσία και φωνή στην απεργία πείνας για την σωτηρία του ταμείου μας, που ήδη συνεχίζουν.. οι συναδέλφισες Αφροδίτη Υψηλάντη και Τζώρτζια Κοντράρου. Θα προσθέσω λοιπον κι εγώ την σκηνή μου Ακαδημίας και Βουκουρεστίου, εξω απο τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ.
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ=ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΔΙΑ
Πιστεύω οτι ο αγώνας μας πρέπει να συνδεθεί και με τις άλλες κοινωνικές ομάδες που πλήττονται απο την βαναυσότητα των οικονομικών μετρων κυβέρνησης και τροϊκανών. Αν πετύχουν την κατάργηση της επικουρικής για τους δημοσιογράφους θα το επεκτείνουν και στους υπόλοιπους συνταξιούχους, ήδη το συζητουν για τους συνταξιουχους της Εθνικης Τράπεζας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.