Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Η ΕΠΗΕΑ δεν ανήκει στον Γκανά, ανήκει σε εμάς, γιατί δίχως εμάς κανένας Γκανάς δεν υφίσταται*

Από την Ευαγγελία Πατεράκη, μέλος της ΕΠΗΕΑ στη σελίδα της στο fb
Καλώ ξεχωριστά τα μέλη της ΕΠΗΕΑ να κινητοποιηθούν και να δηλώσουν την δυναμική τους.
Απέναντι σε έναν, πλειοψηφικά απών, αγωνιστικό κόσμο των ΜΜΕ, κάποιες γυναίκες, μετρημένες στα πέντε δάχτυλα, αντιδρούν – παρά τις πολιτικές τους διαφορές – σηκώνοντας στην πλάτη τους έναν ολόκληρο κλάδο, διεκδικώντας την Ζωή τους με την κατανόηση ότι εμείς οι απλοί πολίτες δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα.
Παλεύουν να μπουν οδόφραγμα, στα κυβερνητικά – εργοδοτικά σχέδια, που σε συνεργασία με τους μεγαλοσυνδικαλΗστές μας ορίζουν σε μόνιμη μιζέρια και εξόντωση.
Τα μηνύματα συμπαράστασης στον αγώνα αυτόν, συνάδελφοι, δεν αρκούν. Τα μηνύματα του πληκτρολογίου δεν φτάνουν. 
Οι αγωνίστριες συναδέλφισσες χρειάζονται δυναμική παρουσία, και συμμετοχή στον αγώνα, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Είναι μια Ιερή συμπαράσταση – συμπαράταξη – αξιοπρέπειας, μιας και όλοι στον κλάδο μας δεν είναι μεγαλοσχήμονες – ακριβοπληρωμένα κολλητάρια των εργοδοτών και του συστήματος -, αλλά απλοί εργαζόμενοι.
Στα δεινά που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία, με στόχο την πλήρη εξαθλίωσή της, κανείς δεν θα σωθεί.
Ας μπουν οι δημοσιογράφοι και οι εργαζόμενοι των ΜΜΕ μπροστά στον αγώνα! Είναι χρέος!

Να κλείσει η Ακαδημίας από εμάς!
*σοβαροί προσωπικοί λόγοι κι ένας πυρετός σήμερα με ανάγκασαν να απέχω από την απεργία πείνας των συναδελφισσών, όμως η παρουσία μου θα είναι στον αγώνα δίπλα τους.
Καλώ ξεχωριστά τα μέλη της ΕΠΗΕΑ να κινητοποιηθούν και να δηλώσουν την δυναμική τους. Η ΕΠΗΕΑ δεν ανήκει στον Γκανά, ανήκει σε εμάς, γιατί δίχως εμάς κανένας Γκανάς δεν υφίσταται*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.