Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει. Αλμπέρ Καμύ

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Πρόταση για μετακόμιση του «Εψιλον» στου Μπόμπολα

Πρόταση για μετεγκατάσταση του «Εψιλον» του Ιβάν Σαββίδη σε άλλα κτίρια μελετούν οι υπεύθυνοι της νέας ιδιοκτησίας. Συγκεκριμένα προτείνεται ο τηλεοπτικός σταθμός να στεγαστεί στα παλαιά γραφεία του ΠΗΓΑΣΟΥ στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου, δηλαδή στο κτίριο που εξαγόρασε πέρυσι ο Ακτωρας και ανήκει στην οικογένεια Μπόμπολα.
Το ενδιαφέρον εδώ εστιάζεται στην εμπλοκή της οικογένειας Μπόμπολα και την όποια συνεργασία της με τον Σαββίδη. Μια συνεργασία που φαίνεται πως συνεχίζεται(;) μετά την εξαγορά του «ΕΘΝΟΥΣ», αλλά και του ποσοστού που διατηρούσε ο Φώτης Μπόμπολας στο MEGA..
Σε αυτήν τη φάση, όπως γράφει το enimerosi24.gr, δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με βεβαιότητα για το τι θα συμβεί και πιο συγκεκριμένα για το αν θα ευδοθεί το σενάριο της μετακόμισης του σταθμού στις εγκαταστάσεις της οικογένειας στη Μεταμόρφωση. Σίγουρα όμως δεν πρόκειται για μια τυχαία συζήτηση διότι κάποιος που ενδιαφέρεται να στεγάσει την τηλεόραση του, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόταν δεν θα ήταν τα γραφεία του ΠΗΓΑΣΟΥ, αλλά τα στούντιο του Ελματζιόγλου στην Παιανία τα οποία ανακαινίστηκαν πρόσφατα και είναι ιδανικά για να στεγάσουν έναν τηλεοπτικό σταθμό (θυμίζουμε ότι στην Παιανία θα πήγαινε το νέο κανάλι του Μαρινάκη).
- από ρεπορτάζ στο enimerosi24.gr (ολόκληρο ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.