ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Mega: κι ο Βαρδινογιάννης έβαλε έναν μισθό

Έτσι, μέσα σε τέσσερις μέρες, οι εργαζόμενοι πήραν δεδουλευμένα δυο μηνών, έναντι επτά οφειλομένων 
Kι ο Ιγνατίου καλεί τους συναδέλφους του να βγάλουν δελτίο ειδήσεων
Η οικογένεια Βαρδινογιάννη τήρησε την υπόσχέση της και χθες Δευτέρα κατέβαλε ένα μισθό στους εργαζόμενους του Μega. Έτσι, μέσα σε τέσσερις μέρες, οι εργαζόμενοι πήραν δεδουλευμένα δυο μηνών, έναντι επτά οφειλομένων -τελευταία φορά που είχαν πάρει χρήματα από το σταθμό ήταν τον Αύγουστο. Την Παρασκευή ο Φώτης Μπόμπολας πλήρωσε τον μισθό του περασμένου Μαίου. Ο σημερινός αντιστοιχεί στον Ιούνιο.
Χρειάστηκε, βέβαια, να εξαγγείλουν απεργία διαρκείας οι εργαζόμενοι (θα ξεκινούσε τη Δευτέρα), για να υπάρξει θετική κίνηση από την πλευρά των μετόχων.
Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Θα συμφωνήσουν οι ιδιοκτήτες πάνω σε ένα businessplan; Θα..
τα βρουν με τις τράπεζες, ώστε να ξεπαγώσουν οι δεσμευμένοι λογαριασμοί, στους οποίους έχουν εισρεύσει πάνω από 30 εκατ ευρώ; Η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε, ενδέχεται να αποβεί πολυσήμαντη. ΥΓ Ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου κάλεσε τους συναδέλφους του στο Mega κάλεσε τους συναδέλφους του να βγάλουν δελτίο ειδήσεων, γράφοντας μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα του: Θα ήθελα να καλέσω τους συναδέλφους δημοσιογράφους και τεχνικούς να πάρουμε όλοι μαζί την μεγάλη απόφαση και να ξεκινήσουμε την μετάδοση του βραδινού δελτίου.  Αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο μας εναντίον όσων στοχεύουν να σβήσει η φωνή του Mega. Ας κάνουμε, λοιπόν, το μεγάλο βήμα και ας επιστρέψουμε άμεσα στις δημοσιογραφικές θέσεις μάχης. Η μετάδοση του βραδινού δελτίου, θα φέρει τα κάτω πάνω. Θα με θυμηθείτε…
Αναδημοσίευση :zoornalistas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.