ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

Ο Σάλλας στο “Πρώτο Θέμα”

Όταν πριν περίπου ενάμισυ μήνα η εφημερίδα το “Πρώτο Θέμα” έγραφε για την είσοδο του Μιχάλη Σάλλα στη συνεταιριστική τράπεζα της Κρήτης “Παγκρήτια” ως στρατηγικός επενδευτής με ποσοστό 15%, λίγοι θεώρησαν την είδηση σημαντική. Σήμερα καταδεικνύεται πως είχε τη σημασία της.
Γιατί οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα των Αναστασιάδη-Καραμήτσου έμαθαν πως ο τραπεζίτης μπήκε στην εφημερίδα με μεγάλο ποσοστό, άνω του 55% λένε οι πληροφορίες.

Η είσοδος του τραπεζίτη επισήμως θα γίνει με άλλο εταιρικό όχημα, του Δ. Παναγιωτάκη όπως όλα δείχνουν, ο οποίος ελέγχει ήδη το τηλεοπτικό Action24, το ραδιόφωνο του Action και την εταιρεία Ελληνικά Θέατρα. Αυτό που έμαθαν οι εργαζόμενοι είναι πως θα πληρωθούν επιτέλους τους χρωστούμενους μισθούς και ελπίζεται πως δεν θα υπάρξει πλέον καθυστέρηση.
Για την εξέλιξη αυτή πάντως είχαν φανεί αρκετά σημάδια, όπως η μαζική μετακίνηση πρώην στελεχών του ΔΟΛ και κολλητών του συστήματος Ψυχάρη στην εφημερίδα του “Πρώτου Θέματος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.