Αλήθεια είναι ότι έχουμε χάσει αμέτρητες φορές αλλά: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΗΤΤΗΜΈΝΟΙ;

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Προσπάθεια Καψή να βγει μεσημεριανό δελτίο στο MEGA

Οι δύο μισθοί που καταβλήθηκαν στους εργαζόμενους του MEGA… ήταν το έναυσμα για τον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Μανώλη Καψή να ξεκινήσει μια προσπάθεια μαζί με τους εναπομείναντες δημοσιογράφους ώστε να βγει ξανά δελτίο τις πρώτες ημέρες του νέου έτους.
Συγκεκριμένα το στέλεχος του καναλιού φέρεται να είπε στους εργαζόμενους ότι μαζί με τους δυο μισθούς, θα πάρουν ακόμη μισό μισθό μέχρι τέλος του χρόνου, συν το δώρο Χριστουγέννων… Πακέτο δηλαδή που κατά τον διευθυντή ειδήσεων συνιστά ένα ισχυρό δέλεαρ και κίνητρο για να πεισθούν και να βγει ξανά δελτίο ειδήσεων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η προσπάθεια του Μανώλη Καψή και των συνεργατών του είναι να επανέλθει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, αφού η κατάσταση στο σταθμό δεν επιτρέπει να βγει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που έχει περισσότερες απαιτήσεις.
Τέλος να σημειωθεί ότι βασικό εμπόδιο στην προσπάθεια των δημοσιογράφων να βγει ξανά στον αέρα το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, αποτελεί η στάση των τεχνικών που επιμένουν στην εξόφληση των δεδουλευμένων τους.
Αναδημοσίευση:enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.