ο σχολιαστής της ΕΠΗΕΑ
Μια από τις χειρότερες αιτίες εχθρότητας είναι η λύσσα και η ποταπή επιθυμία να δεις να υποκύπτει, αυτός που τολμάει να αντιστέκεται σ’ αυτό που σε συνθλίβει.

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Σε αναβολή η υπόθεση Καλοφωλιά στη Γνωμοδοτική Επιτροπή του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξη

Αναβλήθηκε, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, η συζήτηση στη Γνωμοδοτική Επιτροπή του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης για την επιβολή κυρώσεων στην εταιρεία Καλοφωλιά για την μη τήρηση των όρων της επιδότησης ύψους 7.100.000 ευρώ.  
Η αιτιολογία ήταν ότι δεν είχε κληθεί ο σύνδικος της πτώχευσης, γι’ αυτό θα επαναληφθεί η συνεδρίαση αφού γίνει η ανάλογη κλίση. Τα ερωτηματικά όμως δυστυχώς είναι πολλά. 
Ενδεικτικά:
  • Είναι ή δεν είναι υποχρεωτική η παρουσία των εμπλεκομένων πλευρών στη συνεδρίαση; 
  • Αν κάποιος από τους ενδιαφερόμενους δεν προσέλθει, δεν θα οριστικοποιηθεί η απόφαση του υπουργού κ. Σταθάκη;
Ο κ. Μηταράκης, ως αρμόδιος υφυπουργός τον Μάρτιο του 2014, έχει διατάξει έλεγχο για την ορθή εφαρμογή του προγράμματος επιδότησης της εταιρίας, ύστερα από πάρα πολλές καταγγελίες σε φορείς, αλλά και από βουλευτές. Ο έλεγχος από το υπουργείο ξεκίνησε μετά από ένα χρόνο. 
Ο υπουργός κ. Σταθάκης αποφάσισε την ανάκληση της επένδυσης του Καλοφωλιά από τις 15-12-2015. Από τότε οι Επαγγελματικές Ενώσεις και οι εργαζόμενοι αναμένουν την συνεδρίαση της γνωμοδοτικής επιτροπής… 
Υ.Γ.: Eλπίζουμε να μην παίζει ρόλο το γεγονός ότι η εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ είχε την αποκλειστικότητα δημοσίευσης υλικού του ινστιτούτου LEVY...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.